Sunday, August 8, 2010

.:Bubur Jagung Dalam Tin Punya:.

salam ahad semua....korang apa plan ari ni???kami ingat jap2 lagi nak ke kl...jalan2 cari makan...hahaha...owhhh nak citer la, ari tu teringin tul nak makan bubur jagung...tapi tak ketemu jagung segar dari ladang...so dapat satu idea...p beli jagung dalam tin cam gambar di bawah...cap ayam brand..ni seme terpengaruh ngan bubur jagung kak mimi la ni...hehehe...


so dah ada bahan2 yang diperlukan, maka terjadilah bubur jagung versi dalam tin cam di bawah ni...hurmm...sib baik jagung ni manis rasanya...sebiji cam rasa jagung segar...huhuhu...so nak pose2 nanti, senang ar..leh buat lagi...pemanis mulut selepas berbuka katanya...kan kan....

lepas ni ada sesapa nak pengaruh aku lagi...hehehe...tapi awas...resepi yang senang2 jek aku mudah terpengaruh..yang menyusahkan aku bagai, lambat la aku nak terpengaruh ye...hehehe..ate aku bukan chef weii..hanya tukang masak tuk mengeyangkan perut suami dan anak2...hehehe...

6 comments

Sunday, August 08, 2010 3:37:00 PM

pernah guna jagung ni tapi untuk buat puding....

hehehe...

Monday, August 09, 2010 1:49:00 AM

my mom buat puding jagung ni..hihi

Monday, August 09, 2010 9:56:00 AM

sedap gak rupenye. jagung ni sebijik2 kan bkn jagung hancur cam dlm abc tu kan wei

Monday, August 09, 2010 10:03:00 AM

.:Ainn:.
wahh puding jagung...sedapnya...

.:gula gula kapas:.
aler asik mak jek yang masak...anaknya bila ni..

.:noj:.
kan aku dah kabo...jangan ar beli yang lembik buh atas abc tu...

Tuesday, August 10, 2010 9:01:00 AM

ermm.. dlm family aku jek yg suke makan menda2 gini2..

Tuesday, August 10, 2010 9:01:00 AM

ermm.. dlm family aku jek yg suke makan menda2 gini2..

Post a Comment