Thursday, August 26, 2010

.:Di Mana Sensitiviti Mereka:.

hai...salam semua...aku rasa, kalu yang aktif ngan fb mesti ada dan pernah nengok ngan video ni...tetiba jadi glamer plak gadis² yang bertudung ni...SEBABNYA...hanya satu...mereka telah mempermainkan zikir seperti berdikir barat...haihhh...ni aku attach kat sini...korang leh nengok bagi yang lum nengok lagi...



aku???tak tau nak komen apa...tapi sedih la jugak sebab zikir dipermainkan begini...maybe derang seme ni just sekadar nak make a fun...tapi dalam pada tu sebenarnya mereka telah mempersendakan agama sendiri...fikir-fikirkanlah...

12 comments

Thursday, August 26, 2010 10:07:00 AM

no komenler...apeler nak jadi ngan meka nie..

Thursday, August 26, 2010 10:09:00 AM

ish...ish...ish...tak patottttttttt..

Thursday, August 26, 2010 10:20:00 AM

bertudung xmelambangkan peribadi seseorg...sungguh melampau

Thursday, August 26, 2010 10:47:00 AM

mcm geram pn ada.......sian kan makayah depa nieh...

Thursday, August 26, 2010 12:09:00 PM

akai dok kat lutut mmg cam ni ..pastu leh plak rakam² kunun bangga..ceh

Thursday, August 26, 2010 12:51:00 PM

mengom!

Thursday, August 26, 2010 1:29:00 PM

nurul baru tgk tadi..mmg geram!!!

Thursday, August 26, 2010 1:49:00 PM

ish..ishh.. ishh..

tak patut betul la..

unyer la banyak lagu yg dorang boeh buat dikir..

Nauzubillah..

Thursday, August 26, 2010 2:14:00 PM

salam
mcm student jer kan..
ntah hape2 mcm xde mende lain yg boleh didikirkan..

Thursday, August 26, 2010 2:22:00 PM

ini bukan dah tahap geram ni...aku rasa mcm nak sepak terajang je diorang ni..pastu simbah asid kat muka2 manusia laknatullah ni..kalau x simbah asid pun ikat tgn kaki diorang pastu campak lam lubang taik! kalau nak have fun pun carik la lagu lain bodooooooooooooo...!!!!!!!

Thursday, August 26, 2010 4:38:00 PM

konon seni sangat la tu kan.. huh tah apa2 tah..

Friday, August 27, 2010 6:47:00 AM

cilakak! tu henjut2 macam orang nak menurun jek..

Post a Comment