Monday, August 30, 2010

.:Fesyen Terbaru...Ada Berani Nak Cuba:.



citer selingan sebelum entry yang betul² punya...amacam???ada berani nak cuba fesyen gini???

ermm...apa motif???fikirlah sendiri...

23 comments

Monday, August 30, 2010 9:56:00 AM

dia tgh test tudung kot nk pakai pegi keje. kebetulan plak kuar time tu pakai gitu je. mengom tul la

Monday, August 30, 2010 10:03:00 AM

gler. x pasal2 org maki t. agak2 la nk berfesyen pon.

Monday, August 30, 2010 10:03:00 AM

hissss sengal nye dak tu ... baek takyah pakai tudunn ... hampess

Monday, August 30, 2010 10:06:00 AM

ya Allah..waraskah tu?

Monday, August 30, 2010 10:10:00 AM

eh... apa kejadah nye tu... hahahahaha... lupa kai inner ngan suar la tu.. nak cepat kuar.. hahahahah

Monday, August 30, 2010 10:14:00 AM

ha ah la echa.. dia terlupa tu.. maklumla.. puasa..

Monday, August 30, 2010 10:15:00 AM

betol kot kata NOJ tu.. ekekeke

Monday, August 30, 2010 10:41:00 AM

cam cilakak ja..

Monday, August 30, 2010 10:42:00 AM

kesian budak nih ...muda² lagi dah sakit mental.....

Monday, August 30, 2010 10:48:00 AM

rambut die xlawa kot???

Monday, August 30, 2010 10:55:00 AM

dia tkncg kat sua tu..tu yg tpksa cmtu..ala..kwn dia tu pun pakai sua half quater..same lbh krg gak..ish2..wat malu kaum je la..

Monday, August 30, 2010 11:00:00 AM

huissshhh! apa gila dah ni??

Monday, August 30, 2010 11:04:00 AM

ehee..kalo kat paris dulu..ada je org pki mcm ni..pki skirt pstu pki scarf..tp die org putih la..bkn islam pon..cume fesyen je..

ntah2 bdak ni baru balik lua negare kot..tu yg terikut2 siket..

eh jap, tp aku x penah g paris lg..mungkin aku tetengok kat tv kot..eheh

Monday, August 30, 2010 11:22:00 AM

org mongok jer pakai gitu....

Monday, August 30, 2010 11:29:00 AM

tgh test tudung tu...jgn pk negatif..bulan puasa...

Monday, August 30, 2010 11:42:00 AM

Kalau tuan punya bdn tu islam.. Gwa doakan dia berubah...

Monday, August 30, 2010 12:39:00 PM

ishh gila ka apa..? pa la punya fesen tu ye..hehe mcm2 la...haha kelakar pon iya...

Monday, August 30, 2010 12:52:00 PM

ASTAGHFIRULLAHALAZIM..

Monday, August 30, 2010 1:27:00 PM

hehehehe

tak taulah sy nak komen ape

Monday, August 30, 2010 2:08:00 PM

dia demo tudung kot...
sangka baik - pose nih... :)

Monday, August 30, 2010 3:03:00 PM

ok gak tu...sat g ader ler org kena masuk tanjong ni..

Monday, August 30, 2010 3:04:00 PM

Omakhaihhh.. rasanya budak tu tutup kepala dia botak.. sebab yg lain tak tutup pulak.. konpius akak di petang² Ramadhan nie.. rasernyer aritu ada juga terserempak ngan orang pakai bih kurang cenggini jugak.. bezanya baju dia labuh.. tapi tangan sleeveless.. aper kes kan!

Tuesday, August 31, 2010 12:20:00 AM

Mengucap gua tgk!

Post a Comment