Monday, August 9, 2010

.:First Cek From Nuffnang:.

yeyeye...akhirnya cek yang ditunggu dari nuffnang sampai jua...selamat tiba di mail boks aku pada hari jumaat lepas...sangat suka tau...selama sebulan ai menunggu...seingatnya aku cash out amaun nuffnang itu pada 29 jun 2010 yang lalu...lambat kan???dah dia siap bagi nasihat kan...akan berkuatkuasa 30 hari selepas tarikh amaun di cash out...tak kisahlah...janji ada...

humm...nilah cek PERTAMA aku selama 2 tahun aku berblog...kalu orang lain tak sampai setengah tahun dah beribu2 ringgit tau...ate aku bukan blogger fofular macam mereka2 itu...aku hanya blogger picisan sahaja....visitor unik tiap hari pun tak cecah 500 pun..mana leh lawan otai2 blogger yang side income dengan berblog ni riban2 sebulan kan...tapi takper...at least ada gak la kan...syukur atas kurniaan yang Allah bagi ini...

ni dia, cek yang aku maksudkan...tak yah la korang tau amaun sebenar...hehehe..bukan banyak mana pung...

so, aku ingat, dengan duit nuff ni aku nak tunaikan wishlist aku yang masih tertunggak...ingat nank cari rak kasut berpintu...dan ari ni aku baru suh hubby p bank in kan...dan sebelum nak tunggu clear, aku pinjam duit hubby beli rak kasut idaman itu...hurmm...tu nanti aku citer kat next²²² entry la...hehehe...

so pada korang seme...jangan mudah putus asa...teruskan berblog...mana tau lepas ni giliran anda pula merasa penat lelah berblog tanpa segan ni...hehehe...

sekian la...nak p masak nasi lemak ar kat pantry...babaiii...

16 comments

Monday, August 09, 2010 8:00:00 AM

morning. makan kak :P

Monday, August 09, 2010 8:01:00 AM

.:wanie:,
morning...makan...jom jom..lapar ni...hehehe

Monday, August 09, 2010 8:04:00 AM

wah...dah cash cek nufnang...suka...nak beli wish list...suka!!nak makan nasi lemak..suka!!..he he he...

Monday, August 09, 2010 8:06:00 AM

ohhh tahniah..tahniah dtp cek nuffnang dah..

Monday, August 09, 2010 8:14:00 AM

awat tunggu lama sangat nak cash out?

Monday, August 09, 2010 8:14:00 AM

.:mummy ayu:.
hahaha...seme suka la ek???

.:ratna:.
haah kak...baru dapat...sama ari ngan akak...tapi saya baru first...akak dah seken..segan ahhh

Monday, August 09, 2010 8:17:00 AM

tahniah ler zan, tercapai gak cita² kau.. hahahah. tak sesia kau mengadap belog ni sokmo kan..

Monday, August 09, 2010 8:38:00 AM

lamanya baru cash out..ni mesti byk ni.. fza pon malas cash out sikit2 mcm tak terasa je kalo ciput..kekeke

Monday, August 09, 2010 8:53:00 AM

.:mrs k:.
sebabnya aku tunggu banyak sikit...huhuhu...

.:mel:.
syukur

.:mrs fiza:.
banyak???takdelah...adalah sikit...leh gak beli rak kasut berpintu tu...hahaha...

Monday, August 09, 2010 9:55:00 AM

wahhh bestnye dh dpt duit ek. gud gud. wei mmg la kena berblog tanpa segan silu. baru la merasa hasil. hahah.

oh baru aku paham sesket entry atas tu. alerr

Monday, August 09, 2010 9:58:00 AM

ooh kito juge sedang menanti! lalala..^_^

Monday, August 09, 2010 10:02:00 AM

.:noj:.
huhuhu...takdelah sebanyak ko nye amaun weii...huhu...aler, naper lambat pikap skang ni weii..

.:mamalieyna:.
tentu eyna punya lagi banyak kan...huhuhu

Monday, August 09, 2010 1:17:00 PM

bestnya dpt cash tu...kira duit raya lah ni..berapa RM tu agaknya..
me belum dpt cash out,me baru jer beberapa bln join nuff ni, and kalau me cash out nanti2 (may be berbulan2 lg) me plan nak bank in duit nuff(even seciput pun) dlm savings account my kids :)

Monday, August 09, 2010 3:44:00 PM

wowwwee..kaye2..leh buat installment umah ke? npe x ckp amout..malu eh..ehhe

Monday, August 09, 2010 4:20:00 PM

wah...cam tak caya ja kan..akhirnya blog hg dh jadi femes seangkatan blogger2 geleme lain..tahniah..aku kira tumpang geleme la..

Tuesday, August 10, 2010 9:02:00 AM

tahniah weii.. akunye turn bila agaknye ey??

Post a Comment