Friday, August 27, 2010

I Love U TOO VerY MuCh FoREveR.....


Selamat hari Lahir Sayang...


Selamat Hari Lahir ......

Awan Berarak Ceria,Tiada Titisan Hujan,
Pohon Melambai,Tanda Sokongan
Kususuri Perjalanan,Bertemankan Senyuman,
Di Hari Lahirmu, Dedaun Berguguran,
Membuktikan Kedewasaan,Walau Tanpa Madah Dan Hadiah
Namun Cukup Bagiku,Sekadar Ucapan

Isteriku
Selamat Hari Lahir,Iringi Doa Kuhulur,
Bersyukur KepadaNya,Atas Nikmat Usia

Isteriku
Usia Yang Tuhan Kurniakan Ini
Dihasilah Ia Dengan Amalan Yang Murni
Semoga Ia Menjadi Temanmu Di Akhirat Nanti

Selamat Hari Lahir

Usiamu Ibarat Mutiara
Tiada Berganti Lagi
Hiaskan Iman Bersulam Taqwa
Agar Sempat Mengucup
Haruman Syurgawi


Selamat Hari Lahir....isteri2ku ini akn menyambut Ulang Tahun Kelahiran yang ke 29 tahun pada esok hari 28.8.2010...kalu post esok dah x sesuai lagik.....untuk isteri2ku..Didoakan Dengan Harapan agar sayang sentiasa diberi keberkatan dan Kenikmatan hidup yang berkekalan oleh Allah S.W.T...Menjadi isteri, ibu, anak , kakak dan PA yang sentiasa mendapat keredaan dan ketenangan hati...Dipanjangkan Umur untuk meningkatkan amalan, dimurahkan rezeki dan dipermudahkan urusan di dunia dan di akhirat...SELAMAT HARI LAHIR ....

pssst.....esok sesila la berehat kerana kerja rumah akan di settlekan oleh si suami...x perlu siap sedia untuk juadah berbuka sbb dah ada plan lain..ehhhh...lupa sahur sok si suami sediakan yekkkk....INSYAALLAH

19 comments

Friday, August 27, 2010 10:41:00 AM

wah... hepi beday... esok berbuka kat hotel la sambut beday sekali... :p

Friday, August 27, 2010 10:41:00 AM

Wahhhhhhhhhh..

Selamat Hari Lahir izan...

Fuhhh kemain romantik ayat tu kan!.. suka!!!!!

cop! naper isteri2 tu erk? ke wat ucapan sekalu tuk isteri yg lahir pd tarikh yg sama kat luor nun!.. hoho.. tak paham disitu..

Anonymous
Friday, August 27, 2010 10:42:00 AM

segan la kat org tu...en somi dah wish awal2...takde special hadiah lain ke??? hehehhee


- elyies-

Friday, August 27, 2010 10:47:00 AM

happy besday in advance izan....

wish you all the best in ur life

Friday, August 27, 2010 10:48:00 AM

wahhh somi tercinta siap wat post lagi ...besh korg nih ...

hepi advance besday izan.....
semoga berjalan dgn lancar & dimurahkan rezeki

Friday, August 27, 2010 10:49:00 AM

wahh...
epi beseday esok hari ye.. hehe
semoga dimurah rezeki.. pjg usia.. jd is3 solehah.. jd ibu mithali... aminn

Friday, August 27, 2010 10:55:00 AM

aha.. baru nak tanya.. naper isteri2ku tu...? wekekek.. apapun.. selamat hari lahir dari akak.. panjang usia.. dan dimurahkan rezeki....

Friday, August 27, 2010 11:15:00 AM

selamat hari lahir kak izan.
semoga segala cita2 kak izan akan dimakbulkan Tuhan. AMIN _ smoge panjang umur dan murah rezeki_AMIN

Friday, August 27, 2010 11:17:00 AM

Isteri2ku?
Happy birthday izan..

Friday, August 27, 2010 11:49:00 AM

epi besday.. kiranya sok tak yah wish dah kan.... moga panjang umur.. dan murah rezeki...

Friday, August 27, 2010 12:02:00 PM

Wah in advance nampak..hihihi..sungguh romantik en. somi ko yea..tp musykil sket kenapa dia tulis isteri2ku...ada 2 cawangan ker nie wei..konpius seketika..!!

Friday, August 27, 2010 12:13:00 PM

haah..kepada yaang bertanya kenapa isteri2...jawapan adalah...IZAN ni adalah isteri yang pertama, kedua , ketiga dan keempat saya....tu maksudnya isteri2 tu...isteri tetap 1..tapi lebih baik dari byk isteri..

Friday, August 27, 2010 12:47:00 PM

zan, birthday ko ye? happy birthday in advance.

Friday, August 27, 2010 12:51:00 PM

a'a la..npe isteri2 ku..ni kire duplicate la eh..utk isteri lain, just tuka tarikh tu je kan?ehehe

eheh..nway..hepi bday

Friday, August 27, 2010 1:22:00 PM

nk tny..knp isteri2ku??hihi

Friday, August 27, 2010 2:39:00 PM

slmt hari lahir....

Friday, August 27, 2010 3:49:00 PM

hepi besday mot..
bestnyer..leh rileks & celebrate besday sok...
anyway,smoga dipjgkan umo,dimurahkan rezeki..amin..

Saturday, August 28, 2010 6:38:00 AM

happy bufdayszzz IZAN...
moga bertambah murah rezeki dan kasih syg........

Sunday, August 29, 2010 10:12:00 AM

Izan..wlaupun terlewat sehari ..aku nak ucapkan Happy Belated day kt hg..moga hg ceria selalu..bhagia di smping somi2 hg..heheh..insyallah murah rezeki dn bertambah2 kebahgian..AMIN
wey next year dh 30 wey..huhuhu

Post a Comment