Thursday, August 12, 2010

.:Isu Saman Ekor:.


‎2 Ramadhan 1431h : Alhamdulillah...syukur..terima kasih kepada bapak2 menteri kerana menarik balik pembayaran saman ekor sehingga Februari 2011 tahun depan..ini untuk memberi peluang kepada pemandu untuk membuat Road tax dan insuran kenderaan..sempena menyambut perayaan tahun ini....syukran2...tapi kalu boleh lebih baik batalkan je saman ekor tu...lagi bagus..kankankan..hehehe!!!

notadijariku: yess...syukur, dapat renew roadtax...kalu idak tak balik raya la gamaknya...raya di putrajaya ok jugak kan...hahaha...tak gitu bang???

12 comments

Thursday, August 12, 2010 8:45:00 AM

ko pun ada saman ekor ke..... raya kat putrajaya ok gak... 'aman damai lagi tenteram' je... hehehe

Thursday, August 12, 2010 8:45:00 AM

ko pun ada saman ekor ke..... raya kat putrajaya ok gak... 'aman damai lagi tenteram' je... hehehe

Thursday, August 12, 2010 8:47:00 AM

.:ibu amirul:.
adalah ain weii...selalu kena saman ekor ni kat lebuhraya karak tu...area bentong...katanya situ memang ada penembak...mencikkkkk

Thursday, August 12, 2010 8:54:00 AM

ala kat bwh flyover kat hiway nk kuar dr putrajaya pun slalu ade ...mencik ...
jln besar tp had laju 80 je ...

Thursday, August 12, 2010 9:07:00 AM

ye ke wei? lega. tak perlu la aku dgr bos aku membebel 3 kali sehari. hehehe. nanti aku baca sekabo

Thursday, August 12, 2010 9:13:00 AM

.:eima:.
eh ye ke kat situ pun ada???perghhh situ pun sempat gak deranng nak tembak...teruk tul...aku lum pernah kena situ

.:noj:.
haah betul la tu...tu aku gumbira jek ni...tunggu gaji jek backdated masuk nak p renew roadtax...hehehe

Thursday, August 12, 2010 9:14:00 AM

huhuhu

Thursday, August 12, 2010 9:26:00 AM

ohho..anda diantaranya ye...sure best kan..^_^!

tapiiiii..kalau mansuh terus, sure ramai yang berdessup je bwk kete kt highway..bleh mengundang kemalangan disitu ^_^..pendpt sajor..hehe..

Thursday, August 12, 2010 10:15:00 AM

gitu gitu..heheee

Thursday, August 12, 2010 10:20:00 AM

tanda soal yg 3 kali tu mmg bermakna dan akan berkesan kot....jgn ingat ayat2 akhir tak berkesan...ahahahhahaa...

Thursday, August 12, 2010 10:28:00 AM

.:azim:.
gitu gitula...hahaha...kan tak pat balik penang...rugi dah duit raya dari nikli ngan hang...(erkkk macam la jumpa hang kan...)

.:asha:.
hahaha...

Thursday, August 12, 2010 11:34:00 AM

mari menderma kepada yg sudi, walau RM1 maybe bermakna bagi beliau....

Post a Comment