Friday, August 20, 2010

.:Berita Baik Untuk Kaki Shopping...Jom Beli Barang Raya:.



Assalamualaikum w.b.t

Kepada yang Berkenaan.

Dengan segala hormatnya merujuk kepada perkara di atas.

2. Sukacita dimaklumkan bahawa Kementerian Perdagangan Dalam Negeri, Koperasi dan Kepenggunaan (KPDNKK) akan menganjurkan Program Jom Beli Barang Raya@Putrajaya(Jualan Terus Dari Kilang) pada ketetapan seperti berikut:


Tarikh : 25 Ogos hingga 29 Ogos 2010 (Rabu hingga Ahad)
Masa : 10 pagi hingga 10 malam
Tempat : Presint 2, Putrajaya (Berhadapan BazaarRamadhan)


3. Untuk makluman, pelbagai barangan keperluan sempena Hari Raya dan baranganberjenama ada dijual pada harga yang istimewa. Antara jenama-jenama produk yangdijual adalah Nike, Adidas, New Balance, Decellini, Arnold Palmer, Van Heusen, PoloClub, Snails, Jeep, Bebe Homes, Colours, Polka Dots, Disney Pooh, Baby looney Tunes,Panasonic, Bill Keith, Camel, Larrie, Crocodile, Nokia, Samsung, Nikon, Sony dan sebagainya.

*****************

wahhh...ini sudah bagus...mesti terjah ni...tak sabarnya mak...moh kita suping moh...hehehe...

18 comments

Friday, August 20, 2010 8:21:00 AM

berita bahagia...

Friday, August 20, 2010 8:22:00 AM

ha! jualan raya mcm ni la baru best kan mak:D

yg metrojaya tu tak best lgsg kalo nk buat raya.. =D

Friday, August 20, 2010 8:23:00 AM

lynn
hehehe...bahagiaku di sini...:P

Friday, August 20, 2010 8:25:00 AM

aduhh..jelesnya..dgor dari jauh je ler..

Friday, August 20, 2010 8:26:00 AM

hahaha gud news..tu kementerian asbenku tu nape dia tk cakap apa2 ni sure tk bg shopping ni hehehe..

Friday, August 20, 2010 8:34:00 AM

Menghitung hari...detik demi detik..Hahhahahhaha

Friday, August 20, 2010 8:39:00 AM

mrs fiza
MAK yang ni kita mak2 kena terjah ni...hehehe...

sari
kak, meh ar pindah sini...:P

adlin
rasanya tu percubaan suami anda menahan anda dari eksaited menyuping tu...hahaha...

mama aqil
nak terjah ajak aku weii...pastu kita sambung terjah ke sogo plak...ekekeke

Friday, August 20, 2010 8:53:00 AM

erkk.. nokia, samsung, nikon, sony tu termasuk barangan keperluan hari raya jugak ke?? tiap² tahun kena beli ke? erkk, kopak gini..kopak.. hahahah~

psst.. cantik gak ek, kot la ada kamera belalai dengan harga cun kannn.. katanya terus dari kilang.. :p

Friday, August 20, 2010 8:57:00 AM

situasi aku sekarang ni hanyalah boleh cakap... "ooooo" dengan nada cam hampa kot sambil pale otak dok pk sah tak bole pegi.. huhu

Friday, August 20, 2010 9:16:00 AM

syoknya.. apa2 pun still kena hati2.. beli mengikut keperluan tau, bukan mengikut NAPSSUUUUU. hehehe

akak pun sedih gak ni, duit backdated dapat gaji bulan depan lor.. ingatkan bulan ni, kalau dapat mesti boleh shopping secara berjemaah jugakkan

Friday, August 20, 2010 9:21:00 AM

nokia pun ade? bagus betul. bagus la tu wei. buat time dh gaji lak tu. selamat berbelanja secara berhemah wei

Friday, August 20, 2010 9:54:00 AM

banyakk sungguh duit kamu yea izan, lepas supping sini mau pergi sogo pulak...bak sikit duit yg banyak tu... hihii

Friday, August 20, 2010 10:06:00 AM

wahhh..bstnyerr,,

kat tempat lain tak buat ker? naper putrajaya jer kan!.. alahai..

Friday, August 20, 2010 10:08:00 AM

nmpknye den tak poie la shoping ni..mau rambang mato den kang..den tgk korg shoping dr jauh je yo..huhuhu..

Friday, August 20, 2010 10:17:00 AM

mujur jauh kak..kalau x..RABAK poket ku hehe..

Friday, August 20, 2010 10:30:00 AM

wahh... org besh la dah masuk gaji baru siap ade tunggakan...aku ?? huhh....

haha nanti nk pi usha gak la ...

Friday, August 20, 2010 10:39:00 AM

baru la sesuai..time dah gaji kan... memacam ada kan.. mesti murah2 tuh... tak payah nak ke KL dah...

Friday, August 20, 2010 11:06:00 AM

ha..ader info lak ni...baguih tu izan... jom jom

Post a Comment