Tuesday, August 3, 2010

.:Jom...Jom...Jom Makan Buah:.


so bagi meke² yang tinggal berdekatan dengan area putrajaya moh la ke sini...kita makan buah sampai lebam...hehehe...

aku???huhuhu...asben keje ari sabtu...ahad tak tau la lagi...sob...sob...

7 comments

Tuesday, August 03, 2010 10:34:00 AM

aku nak pegiiiiiiiiiiiiiii...

Tuesday, August 03, 2010 10:53:00 AM

ko pun nk sibuk mkn buah kt situ ke? dh abes dh stok buahan ko kt umh wei

Tuesday, August 03, 2010 10:59:00 AM

sedapnya..
tapi ena kena p kursus la weekend nie.. hhuhu.. kalo tak leh gak tompang melantak wat muka tak malu p sane.. kui kui kui

Tuesday, August 03, 2010 11:04:00 AM

alaaaaaaaaaaaaa nk blk kg...mencik la....tiap kali de pesta mkn2 nih mesti x dpt joing...huwaaaaaaaaa

Tuesday, August 03, 2010 11:10:00 AM

aku pun kursus..tak dpt pg...

ehehehehee

Tuesday, August 03, 2010 11:28:00 AM

.:delima:.
nak pergi, pergilah...hehehe..

.:noj:.
tah la, aku p ke tak...tak tahu lagi ni...sure sesak lor..

.:ena:.
lor, kursus???kat mana tu ena???

.:mrs ecam:.
agaknya event yang diadakan kat putrajaya ni tak cek dulu kut timetable ko...huhuhu...

.:asha:.
ok, p kursus leklok...

Tuesday, August 03, 2010 11:45:00 AM

demam makan buah la camnih..hehe

Post a Comment