Wednesday, August 11, 2010

.:Kad Raya:.


hehehe...amacam puasa???ok kan...eh biarpun puasa belum pun sehari tapi aku tetap nak anto gak kad raya bagi meke² yang berminat nak terima kad raya dari aku...tah ler, tahun ni rasa cam terajin plak nak anto kad raya begini kat kengkawan di luar sana...tu pun kalu ada yang sudi nak menerima...tak sudi takpelah...

aku tau, penghantaran kad raya begini cam dah lapuk di telan zaman...yelah, zaman dah berubah...dunia makin canggih...ada pun skang guna kad raya digital la, sms la, fb la blog la...hingga lupa akan kewujudan kad raya begini yang mana satu masa dahulu amatlah popular tau...terutamanya di tahun 1980an dulu...tu tahun kelahiran aku la tu...:P

so, kalu korang sudi nak terima kad raya dari aku...meh la kasi alamat korang kat aku ...senang aku nak taip pastu pos...ok tak???kalu takmo tak pelah...tak paksa pung...kalu ada bagi alamat tauu...babaiiii...

17 comments

Wednesday, August 11, 2010 10:21:00 AM

taun lepas pun ade ko bg kad raya la wei. aku nak. aku nk kad yg dpn skali tu ek. anto kt alamat yg sama tau. thanks. nanti kalo aku rajin aku balas. hehe

Wednesday, August 11, 2010 10:25:00 AM

nak kad raya.......

Wednesday, August 11, 2010 10:25:00 AM

kasi kat aku!
tak payah pos!
kasi naik tingkat atas saja!
aku tunggu kat lif pong boleh!
jangan kasi tulis itu kad!
kosong saja!
senang aku nak kasi kat org lain pulak! hahahhaha....

peace! bulan pose ni

Wednesday, August 11, 2010 10:26:00 AM

fiza
seberang jalan dca
62150 putrajaya?

boleh gitu alamatnya? senang cita by hand la :p

Wednesday, August 11, 2010 10:29:00 AM

.:noj:.
sila bagi balik alamat ko...sorilah weii...aku tak save ok...:p

.:ibu amirul:.
kalu ain nak kad raya, meh la kasi alamat...

.:mrs k:.
sib baik pose...cehhh

.:mrs fiza:.
ok noted...

Wednesday, August 11, 2010 10:56:00 AM

Bahagian Audit Sekolah Cawangan Temerloh
Tingkat 2, Bangunan Persekutuan Temerloh,
28000, Temerloh, Pahang.
Nak yang besar tau.... huhuhu dah bertahun tak dapat kad raya..

Wednesday, August 11, 2010 10:58:00 AM

.:ibu amirul:.
ni nak buh nama ain jek ke...CINTA UNTUK AIN???:p

Wednesday, August 11, 2010 11:21:00 AM

heheh.. best tau kalo ada yg kasi kad raya zaman la ni sbb skr semua org nak jimat semua guna sms jek. so, rindunya zaman sekolah.. uwaaaaaaaaaaaa..

Wednesday, August 11, 2010 11:25:00 AM

zulira zulcapli
jabatan perhilitan negeri pahang
tingkat 2 bangunan asia life
jalan teluk sisek
25000 kuantan, pahang.

;)

Wednesday, August 11, 2010 11:28:00 AM

.:ena:.
eh ena, meh la alamat...

.:zue:.
ok noted...

Wednesday, August 11, 2010 11:34:00 AM

kemaman

Wednesday, August 11, 2010 11:41:00 AM

asha
apa yang kemaman???siyes tak paham

Wednesday, August 11, 2010 12:39:00 PM

NAZALIA BINTI MUSTAPA
CAWANGAN PENGURUSAN SUMBER MANUSIA
KEMENTERIAN PERTANIAN DAN INDUSTRI ASAS TANI
ARAS 6, WISMA TANI
NO.28 PERSIARAN PERDANA, PRESINT 4
62624 PUTRAJAYA

p/s: bg la tudung raya ke kuih ry ke lampur ry skali yek..hahahaha...

Wednesday, August 11, 2010 1:34:00 PM

aku nk gak..
tp aku x pndai menghargai..
da baca2..sronok2..
pstu aku buang je kad tu..
x de nak simpan..
x pe ke?

Wednesday, August 11, 2010 1:41:00 PM

izan..kad raya ni ada sentimental value....best ja bila dapat kad raya..mcm sms, lelama blew delete jaa...dh takda kenangan

Wednesday, August 11, 2010 2:58:00 PM

kak zan nak jugakkk...heeheehee..by hand yea..

Wednesday, August 11, 2010 3:31:00 PM

tetiba cam nk tamak..
td br sms ko alamat rumah...
ni cam tetiba nk 2versi.. lalalalala

1. NOR HAJAR BINTI RAHMAN
BLOK 8B3-T.09-U.10,
FASA 8, PRESINT 9
62250 PUTRAJAYA

2. KEMENTERIAN DALAM NEGERI
BAHAGIAN PARLIMEN DAN KABINET
ARAS 7, BLOK D2, KOMPLEKS D
62546 PUTRAJAYA

huhu mau lagu2... mau beso2.. kat opis leh kerek kt kenkawan.. kt rumah kasi kerek kt family.. hahaha bole???

Post a Comment