Tuesday, August 3, 2010

.:Kali Ni 100 Unit Sony Handycam Untuk Dimenangi, So Apa Tunggu Lagi...Jangan Lepaskan Peluang Yang Ada...:.

semalam, misi mencari stok susu tuk dik irfan...stok kat umah dah abis langsung ok...memula kami ke billion...tapi hampa, sebab rege susu anmum kat situ RM62.90...perghh...telan air liur mak...so terus ajak hubby ke pasaraya bintang...cuba nasib kat sana...dan hatiku berbunga riang, sebab susu yang dicari ada disitu...dan harga yang ditawarkan pun, agak lebih murah sikit berbanding di billion itu...oklah kan...

kali ni misi mencari susu adik sahaja ok..Anmum Essential Langkah 3 perisa madu kerana si kakak dalam proses menukar susu Dutch Lady 456 perisa madu....so far dia leh terima...sebab tiada sungutan disitu...kalu kasi fernleaf ari tu, dia bising kata susu tak beh...erkkk...

dan aku admit...rege yang agak murah yang leh dapat adalah RM58.99 berikutan dengan kenaikan harga susu ini...arghhh mencikkkk...

dan yang paling aku suka adalah, bermula 1 ogos hingga 31 oktober 2010, Promosi baru telah diadakan...kali ni 100 unit Sony handycam untuk dimenangi...kalu tahun lepas aku menang tv lcd plasma kan...seperti di ENTRY INI...hopefully kali ni menang sony handycam plak...saper tahu tuah manusia kan...kalu ada rezeki...hehehe...

meh aku close up kan...caranya mudah sahaja...dengan mengumpulkan12 point untuk mendapatkan satu pek percuma...1 unit sony handycam untuk setiap penebusan yang ke 100..yang ni keje derang la kan nak pilih saper yang menang...ni dikatakan rezeki memasing...

dengan mengisi borang di bawah...

dan antar bersama pencedok seperti di bawah...

pointnya akan dikira pencedok kaler purple x 6 = satu pek percuma 650 gram
manakala pencedok kaler kuning x 12 = satu pek percuma 650 gram

so semalam aku dah try kira...ni yang ada lum dicampur dengan yang masih dalam tin lagi...jadinya lebih kurang dalam 6 pek berkapasiti 650 gram akan menjadi milik aku gitu...

so kali ni aku nak tebus pek 650 gram Langkah 3 perisa Madu tuk dik irfan...jadilah kan...tahun lepas di ENTRY INI aku dapat 7 pek 650 tuk si kakak...tapi tak per...masa banyak lagi kan...so sempat lagi nak kumpul point tuk dapatkan lagi banyak pek percuma...hehehe...

so korang² yang mana anaknya pengguna tegar susu Anmum ni, jangan berlengah lagi...saper tau untung nasib kita kan...mana tau, korang plak salah seorang yang akan memenangi SONY HANDYCAM itu...hehehe...selamat mencuba...

notadijariku: sejak bila aku jadi duta tak berbayar dari Anmum ni...hahaha...eh tak per...sharing kan caring...:p

25 comments

Tuesday, August 03, 2010 8:32:00 AM

la dia bg satu je ka.. napa dia tak bg setiap pengumpul pencedok tu sorang satu handycam cam fza tebus pencedok anmum lacta dpt la yg check darah tggi tu.. huhu

Tuesday, August 03, 2010 8:34:00 AM

.:mrs fiza:.
kalu setiap pencedok satu handycam, kalu gitu, tokey kambing jual kandag dik...haiyaa...

Tuesday, August 03, 2010 8:37:00 AM

huhu..
ena dah lama tak beli Anmum sbb Irfan tak suka.. si kakak minum dutch lady coklat aje.. skrg si irfan ikut kakak dier jugak nak minum dutch lady.. susu lain dier tak mooo.. tak sedap katanya.. kecik2 dah pandai pilih.. tapi tak pe ummi suka sbb leh jimat kat situ.. :P

harap2 pasni dapat menang Handycam tu pulak.. yerla tak ramai yg suka ngumpul & sertai peraduan camtu kan izan.. Mudah2an.. AMin

Tuesday, August 03, 2010 8:39:00 AM

.:ena:.
insyaAllah, mana tau ada rezeki kan...tak salah kita mencuba...

Tuesday, August 03, 2010 8:44:00 AM

nak try la..mane tau ade rezeki..hihi..

Tuesday, August 03, 2010 8:44:00 AM

kalau dah rezeki tu x kemana...gud luck kak...

Tuesday, August 03, 2010 8:45:00 AM

ok, aku nk pg kilang beli pencedok ni. nk antar 1000 pencedok. hahaha

Tuesday, August 03, 2010 8:47:00 AM

.:ummiaqeef:.
gud luck rozie...

.:SiTi:.
mekasih...mudahan la kan...

.:noj:.
ha, jangan lupa belikan tuk aku sekali..shareσ la weiii

Tuesday, August 03, 2010 8:50:00 AM

ye aku smlm baru amik itu borang kt kaunter JJ hahahaha bapak banyak aku rembat borang tu.. hoho.. harap2 dpt la handycam tuh.. taun lepas ko dh dpt tb taun ni aku la pulak.. amin...

Tuesday, August 03, 2010 8:53:00 AM

salam,

izan nk tanya ni g pasaraya bintang kt maner?.. bangi ekk??

Tuesday, August 03, 2010 8:55:00 AM

.:ayang:.
amin...aku pun nak jugak handycam ni...hahaha...

.:eleven9119:.
tah rasanya pasaraya bintang ni kat kajang...yang kat bangi tu kat warta tu ek???

Tuesday, August 03, 2010 8:56:00 AM

last week org g warta tp yg tin dah abis..
langkah 3..
last2 org beli kotak jer..
tp salah amek plak..
org terambik yg x de honey..
tp sib baik dhia minum gak..
mmg kat warta jer yg murah skrg ni...
dulu kat bilion RM55.90 jer..
skrg dah naik sampai 62.90..
adoi la..
nak gi carik la tengahari nanti..
stok pun tinggal satu tin jer...

Tuesday, August 03, 2010 8:57:00 AM

.:mama dhia:.
owhh kat warta tu pasaraya bintang jugak kan...tak pernah lak akak pergi situ...akak p bintang kat kajang tu..tu jelah yang murah...uhukss...
jangan lupa masuk peraduan ni tau...
mana tau rezeki dhia...

Tuesday, August 03, 2010 9:17:00 AM

aahlah izan... kt warta.. kt kajang kt belah maner ekk? dah carik susu arissa puas dah x jumper2..giant, tesco,care4 sumer dah g.. x dapat gak... tinggal last kopek jer nie...

Tuesday, August 03, 2010 9:20:00 AM

.:eleven:.
arissa minum susu apa ni???aler, nak terangkan pun tak reti...tapi area jpj kajang tu terus jek lagi...bintang dia sebelah bangi...kat kajang mewah rasanya...

Tuesday, August 03, 2010 9:47:00 AM

rajin ko masuk contest..aku tak reti nak masuk peraduan macam ni..

Tuesday, August 03, 2010 9:51:00 AM

good luck, moga ada rezeki handycam pulak pasni

Tuesday, August 03, 2010 10:15:00 AM

wah kena check kat kedai ni... stok susu bulan ogos belum beli lagi nih... tak dpt handycam pun takpe... redeem susu pun ok... :)

Tuesday, August 03, 2010 10:23:00 AM

bl kumpul2 pencedok susu wahh sgt byk tu..tak penah kumpul2 gitu tp yg ni bakal dpt adiah mau gak nk kumpul...moga2 da luck utk dpt adiah tu..!

Tuesday, August 03, 2010 11:16:00 AM

izan..pencedok ke yg hujung sekali kena pos kan?????? biar betul ni...rasanye kena patahkan yg hujung tu kan kan kan kan?

Tuesday, August 03, 2010 11:26:00 AM

.:azim:.
rajin tu tak la...dah kebetulan anto dan dapat barang percuma...susu weii...hehehe...

.:kak mimi:.
mekasih kak..amin

.:fieza:.
lor, tak pernah kumpul ke...ruginya...

.:ejamaria:.
tulah kak, tak pat handycam pun tak per..janji leh tebus susu kan...

.:asha:.
tah la, aku tak pernah pun patahkan ujung pencedok tu...aku anto sekali pencedok tu seme...senang...hehehe...

Tuesday, August 03, 2010 2:44:00 PM

gitu ke? ok aku buat mcm ko jugak

Wednesday, August 04, 2010 10:07:00 AM

hi izan..first blog yg aku terjah..utk pertama kali setelah sekian lama tak bukak blog..

wey aku la nih dok keterujaan nak cari brand susu utk baby aku gak..tp aku lam perancangan nk bf baby nnti..tgk la camner..tp anmum mmg bagus kan..

Wednesday, August 04, 2010 11:06:00 AM

tahniah dapat LCD tu..beh betul...akak doakan izan dapat handycam plk tahun ni...amin..!

Wednesday, August 04, 2010 4:43:00 PM

esok aku pos..huhu..
dah terlebih pencedok plak ... bleh antor sampai 5 kotak je ...
pastu dah tak valid..tak pe simpan utk tahun depan la ...

Post a Comment