Friday, August 6, 2010

.:Menjelangnya Ramadhan:.

salam semua...hurmm...katanya ari ni last day buat seorang kapten pinjaman dari MAS kat sini...alahaii...lepas ni beliau akan pulang ke MAS semula..sedihnya...dan sebagai ole² dari beliau, kami telah menerima sekotak kurma setiap seorang...terima kasih capt...dah nak puasa ni...elok juga dapat kurma buat berbuka dan bersahur...

setiap seorang dapat satu kotak...tapi aku dapat 2...yang atas tu aku punya...yang cap kalahari ni bos yang punya...

ok, meh kita nengok rupa buah kurma cap kalahari ni...

nengok, beso² kan...makan 2-3 biji dah kenyang...huhuhu...kalu beli kat luar baper hengget la ek...

eh, siap ada model tak berbayar sekali...huhuhu...

rasanya, tiap kali menjelang ramadhan, sure aku banyak menerima kurma cam gini...selalunya kiriman dari kawan² bos la...dan harap² tahun ni dapat la lagi kek lapis dari sarawak cam tahun² sudah seperti di entry INI...huhuhu...seronok bukan kalu dapat barang free cam gini...

7 comments

Friday, August 06, 2010 1:05:00 PM

suka kurma yg dlm dia ada badam tu..sedappp..tp mahal..

Friday, August 06, 2010 1:56:00 PM

aku suka bli kurma tp aku xsuka makan kurma hehehe

Friday, August 06, 2010 2:10:00 PM

memang sronok klo dpt brg free nih kan ☺☺☺.

Friday, August 06, 2010 2:25:00 PM

suke kurma yg rasa lembab2 cket..cm yusoff taiyoob tuh. :)

best

Friday, August 06, 2010 3:44:00 PM

apa jek jenis kurma aku bedal jek.. janji kurma.. napa eh hari2 biasa syusyah nk dpt mkn kurma.. seme nk tgu bln poser jek.. hai la...

Friday, August 06, 2010 3:49:00 PM

itulah..selalunya bos aku pun bagi gak sorang satu kurma untuk staf..tahun ni tak dapat lagi...harap2 dapat ler

Friday, August 06, 2010 10:12:00 PM

sangat suke Kurma Nabi... tapi mahal... sekilo cecah rm70... ni harga tahun lepas la... masa pregnant Luqman dulu... tiap2 minggu beli 100 gram je... utk makan sorang... tu pun cecah belas hinggit... hehehe... tahun ni tak tau la brape rege sekilo...

Post a Comment