Thursday, August 12, 2010

.:New Player For Arsenal:.


owhhh...ritu aku ada post entry sal ole² dari tailen yang hubby aku bawa pulang kan...so kat situ adalah si jah ni rekues nak nengok gambar dak irfan memakai baju seperti gambar² di bawah ini...so jah, leh kerana takmo hampakan perasan ibu yang sedang berbadan dua...aku buh gak gambar dak irfan ni tuk tatapan ko di sana...

Gambar 1: jangan pelik ye, pusar saya memang kat atas dahi...hehehe..

Gambar 2: Irfan in action

Gambar 3:kol dulu pengurus...rini ada game kat mana...hehehe...

Gambar 4: perut dia ni buncit ke bulat ni???

Gambar 5: In action lagi...layan jelah...

Gambar 6:eh korang jangan pelik la...hidung saya cam ibu...hidung buah jambu katanya...huhuhu...

Gambar 7: action atas sofa ibu plak..

Gambar 8: sekali buleh dia dah fed up...bosan la ibu ni...asyik snap gambar jek...hahaha...

-sekian-

notadijariku: jah adalah seorang kawan nun jauh di sana...dia takde blog, takde fb, takde semuanya...yang dia ada hanya ym sahaja..sian jah kan...tidak kena mengena dengan sesiapa...mekasih...

14 comments

Thursday, August 12, 2010 1:23:00 PM

gambar no.3 adelah tak boleh belah ok. aku rase penah tgk gambar seseorang yg tua berkeadaan begini. sape ek. tak ingat la. mayb dato dr fadzillah kamsah kot. kalo aku jumpe lg gambo tu, aku bg ko ek. hahahahah sambung gelak

Thursday, August 12, 2010 1:24:00 PM

.:nOj:.
ngaper weiii???huhuhuhu..

Thursday, August 12, 2010 1:41:00 PM

sronok tengok gambo dak irfan ni...ceria... nak upload jugak la...hehehe...jgn mare aaa

Thursday, August 12, 2010 1:56:00 PM

dka irfan nI chomei nyaa..pandai beraksi depan kamera NOoo... muka cam ummi dia...dh besaq dh anak-anak haris + izan...

Thursday, August 12, 2010 2:37:00 PM

kalo arsene wenger tau ni menangis tak berlagu dia tengok player dia macam ni....

Thursday, August 12, 2010 3:03:00 PM

alahai comelnyer dak irfan ni. memang sajak bebenor pakai baju gini.. nampak sporty ler

Thursday, August 12, 2010 3:19:00 PM

aku ingt jah tu nojah..hahahaha..slh ek..ni mau 2x ganda beso dr ank aku ni..heheheh..

Thursday, August 12, 2010 4:32:00 PM

tu dia cam pengurus bola sepak lor.. hahaha muka cam ko la.. kekecik dlu cam haris.. hihi

Thursday, August 12, 2010 4:51:00 PM

wohho...mesti semangat ni..nmpk perut vuncit tu..hehe..rasanya dia baya2 arif gk kan..nmpk semangat no nih! ^_^..kalah arif ni kalo ajak lwn bola..=P

Friday, August 13, 2010 8:04:00 AM

action ats sopa dh mcm otomen.. hehehe

lawo sofa mak :p

Friday, August 13, 2010 9:14:00 AM

oh...arsenal mmg pasukan kanak-kanak!muahahahahaha.

Friday, August 13, 2010 9:52:00 AM

oit, ko punya alas tV senget...

Sunday, August 15, 2010 9:10:00 AM

sofa baru beb...

Sunday, August 15, 2010 3:22:00 PM

Allah..!! hensemnya irfan. hehe..

Post a Comment