Wednesday, August 25, 2010

.:Nuffnang Merajuk Kah???:.

hurmm...tak tahulah sape merajuk dengan saper sebenarnya...tapi rasanya aku yang banyak merajuk dengan nuffnang ni..siyes la weii...aku rasa cam pelik pun ada...dah lama dah BE nan satu ni dok statik jek kat atas ni tak beranak2 cam BE mrs k itu...hurmm...agak aneh disitu kan...aku rasa adalah dalam 1 bulan gak la amaunnya gitu jek...pastu takde  plak BE baru yang nak masuk...ke nuff dah boikot aku punya blog...sebab cash out awal sangat....huwaa...janganlah cam gitu en nuff...kasihanilah hamba...

ni buktinya...dari bulan lepas bawa ke bulan ni...ni lah satu satunya BE yang aku ada...dan jumlahnya tak berganjak2...aneh sungguh...

dan lepas aku cash out ujung bulan 6 itu hari...inilah jumlah yang terkumpul setakat ini...patutnya memang dah bleh cash out ni...tapi biarlah dulu...maybe tahun depan la jawabnya kalu nak nunggu amaun yang diidamkan...ate aku bukan pemblogger glamer yang tinggi visitor uniknya sehari...huhu...tapi syukurlah atas apa yang ada...

dan buat pertama kalinya aku show off aku punya visitor unik ni...tak ramai macam orang glamer tu...ratus2 jek...lain la orang tu dah puluh ribu sehari...mana tak masyukkkk kan...

dan ini detailnya...yang aku pelik ngaper tah ari senin tu ramai sangat pengunjungnya...tak pernah seramai tu tauuu...nak kata aku ada post entry berbaur lucah bulan2 pose ni takde ar plak...bulan yang mulia, kenalah hormat kan...entry lucah tu tunggu lepas raya la...hahaha...ada hati tuuuu...

pepun, mak ucapkan bebanyak terima kasih kepada yang sudi berkunjung ke blog mak ni...mak tau, ramai yang silent reader jek..skodeng ek...eh para penyampai ada lagi tak...selamat membaca...

notadijariku: bila mak ada rezeki lebih,  mak kasi give give away kat korang ek...doakan mak ok...

14 comments

Wednesday, August 25, 2010 10:47:00 AM

hari tu heran gak BE tu tk naik2 pon jumlah dia..lama gak..heran betoi

Wednesday, August 25, 2010 11:36:00 AM

yey...yey...yey... nak giveaway :p

Wednesday, August 25, 2010 11:45:00 AM

nnt buat give2 away..hadiah bagi kt sume yg join aci x??
heheh

Wednesday, August 25, 2010 12:01:00 PM

ok la tuh.. huhu thn dpn tah2 terkumpul la amaun yg ko idamkn tuh.. ermmm...

Wednesday, August 25, 2010 12:04:00 PM

ok gak aar tu izan sbb be tu masih ada.. ena tu lagi la be merajuk terus tak masuk2 dah.. terus kuar cenggitu jekkk.. huhu sedih weyh!.. nuff pun dapat ciput benor. mcm tak sudi jekkk..

Wednesday, August 25, 2010 12:27:00 PM

kira ok la tu nak dibandingkan ngan saye huhuhuhu...

Wednesday, August 25, 2010 1:22:00 PM

sabo ler yer... ti rezki melimpah ruah susah gek...xdan nak tadah nnti... hehehe

Wednesday, August 25, 2010 1:27:00 PM

salam perkenalan..

saya dah lame berblog tp baru dapat tak sampai 10henggit..kesian kan..

Wednesday, August 25, 2010 1:57:00 PM

heheh takut lak aku nk cash kan skang

Wednesday, August 25, 2010 2:24:00 PM

pk dah femes dah byk dpt income dr nuff nnt jgn lupa pelawat2 spt gua ni ye..:)

Wednesday, August 25, 2010 3:00:00 PM

blogwalking. saya baru nak berjinak2 dengan nuffang :)

Wednesday, August 25, 2010 3:51:00 PM

wah sakan ko suping nojah..besalah gaji hari nih..aku lom lagi kuar wit gaji..

Wednesday, August 25, 2010 3:52:00 PM

ntahlah munkin majuk la tuh..:P

Wednesday, August 25, 2010 5:05:00 PM

slama ziarah ramadhan dari den :) hmm.. nuffnang ni aku ada register dulu, pastu statik jer.. sudahnya aku buang dari blog aku. hehehe

Post a Comment