Monday, August 30, 2010

.:Sabun Tahan Mengantuk:.


hai..salam siaran semula...pada yang beri komen kat entry sebelum ni, sori ye kengkawan...mak tak pat nak balas seme komen anda² itu...mak bizi bangat...ni pun mak baru pulang dari bank ni...huhuhu...owhh, lagi seminggu kita bekerja kan...minggu depan dah nak raya...kata hubby, maybe gerak balik penang pada 8hb september selepas isyak...mudahan perjalanan ke sana berjalan lancar...harap tak jem la kan...bukan per, mak paling riso kalu jem kat selepas tol jelapang tu...haihh...

owhh ya, banyak persiapan yang mak kena buat dan setelkan sebelum pulang berhari raya ni...antara yang paling mak fikir penting adalah, mak nak cari sabun tahan mengantuk ni...tuk penjelasan lanjut anda semua boleh layari laman web INI...ekseli mak nak beli tuk hubby la kan...mak co-pilot jek, so takde masalah...sian la kat dia, kekadang mengantuk gak dia kalu drive memalam...tapi drive memalam lagi beh berbanding pada waktu siang...nak² dalam perjalanan yang jauh kan...

ritu mak pernah nampak sabun ni ada dijual di jualan puspanita kat MOA tu...dan dengar kata 2 dan 3 sept ni ada jualan kat sana...so mak nak carilah satu...dan rege tuk satu peket sabun seperti di bawah ni RM10 tau...

eh kalu korang pernah jumpa dan tau dimana ada jualnya sabun ni, sila inform mak...siyes, mak nak cari satu ni...harap² dapatlah ilang mengantuk hubby bila dia basuh muka dengan menggunakan sabun ni...mudahan la kan...

klah, mak baru dapat duit raya yang ditukar di bank...nak masukkan lam envelope sesiap...hehehe...

notadijariku: ni baru perkara pertama..banyak lagi ni...

10 comments

Monday, August 30, 2010 1:41:00 PM

mcm sepah2 je mendalah ni

tp xpenah try

sbb husband sy kata logiknye kalau dah basuh muka mmgla ilang ngantuk


hahahahaha

Monday, August 30, 2010 1:59:00 PM

kami blk rabu pgi.

sabun pon leh hlg kan ngantuk..haishh

Monday, August 30, 2010 2:03:00 PM

wanie
ce ko tanya kak anna ko...
hubby dia selalu guna

mrs fiza
wahh, lagi awal...kemain ek...tak sabar jumpa mak mertua ye....hehehe
haah, sabun pun ada ni..

Monday, August 30, 2010 2:05:00 PM

ena lepas raya baru balik.huhu..

Monday, August 30, 2010 3:10:00 PM

izan..aku penah bca gak kt blogger kak anim..sal sabun tahan mengantuk nih..katanya OK kot..lupa la..tp aku rasa bila cuci je muka ngan sabun nih..muka rasa cam sejuk dn leh ilangkan mengantuk kot...cam aku nih..di bulan2 posa gini.cam orng mengantuk di sorongkan bantal...tadi aku dh tidoq seround kt pejbt..:P

Monday, August 30, 2010 3:35:00 PM

en suami eina prnh beli, kt pasoor malam jer..tak menjdi pun..katanya nagntuk juge..huhu..

*balik penang eh? kite balik kedah..tp 9hb..huhu..

Monday, August 30, 2010 4:06:00 PM

biar betik ada ek sabun tahan ngantok bagus ni..klw btol2 ada nk cari juga la slalu je ngantok kt opis hehehe

Monday, August 30, 2010 4:19:00 PM

kami tak balik utara tahun nih bajet tak de ..huhu tesian nye kat aku... tak pe... tak pe... tahun depan kite balik ye ...huhu

Monday, August 30, 2010 4:30:00 PM

izan, ain penah jumpa sabun tu kat farmasi assyifa kat temerloh ni... kalo nak ain bleh tolong belikan....

Tuesday, August 31, 2010 12:19:00 AM

Tak sempat tukar duit raya lagi... keluarkan sekali tulun...
Gua dah pakai dah sabun tu... kalau nak ngantuk tu ngantuk jugak...silalah berhenti tidor kat RnR terdekat.

Post a Comment