Tuesday, August 31, 2010

.:Salam Kemerdekaan Yang Ke 53 Tahun:.


salam semua...selamat bercuti...hurmm..kan best kalu 31 ogos ni jatuh pada hari jumaat...dapat cuti deret jek kan...huhuhu...tak bersyukur langsung...hahaha...pepun aktibiti ari ni, dok rumah sampai lebam..tak kuar kemana pung...poket makin susut dah ni...tapi syukur alhamdulillah kerana segala persiapan tuk raya semenya dah setel...baik tuk anak dan anak mahupun tuk hubby...cuma tuk omaknya jek lum lengkap...sandal lum ada...ada pun takde yang berkenan di mata ini...so maybe misi diteruskan ke The Mines plak...kat sana banyak kedai kasut kan...hehehe...

oklah, di  kesempatan ini, aku ingin mengucapkan Selamat Hari Kemerdekaan buat seluruh rakyat Malaysia...my hubby ni pun baru jek balik dari bertugas memacak bendera Malaysia di Stadium Bukit Jalil...huhuhu...semangat patriotik betul demi tugas kan...skang sedang tido kerana mengantuk...yelah hampir sepagi tak tido kan....pepun aku bangga menjadi anak Malaysia...moga negara kita aman makmur tuk selamanya...amin...

owhh, ni bendera Malaysia, hasil warnaan kakak mengikut kreativitinya....hehehe...bangga aku, umur 3 tahun dah leh kaler sekemas ini...oklah tu kan....

notadijariku: so korang seme, apa planning hari ni???takkan nak p terjah jalan tar kut...mau jem teruk ni kang...hehehe....

3 comments

Wednesday, September 01, 2010 5:53:00 AM

okla tu kaler...tuk seusia dia...danish pun dlm usia 4 taun leh sekemas gitu...kiranye kakak lagi cepat la...

Wednesday, September 01, 2010 8:07:00 AM

mmg kompom jem la g jalan tar time public oliday sesakk napas ehhehe

Wednesday, September 01, 2010 10:08:00 AM

Happy independent day..

wah cayalah kakak hanan..mmg ada bakat mewarna.....msti pandai melukis gak hanan nih..

Post a Comment