Wednesday, August 4, 2010

.:Sambungan Penubuhan Sekolah Mengandung:.

ini sambungan entry pagi tadi...ada yang setuju ada yang tidak...aku rasa ramai yang tak kut...tapi tulah...so tepuk dada, sendawa sendirilah kan...

aku rasa kan...gini agaknya kalu akhir tahun nak mik gambar kelas rupa depa yang dok kat sekolah mengandung itu...eh ke camner???

cerita ini hanyalah selingan..ngah fikir lagi ni...ngaper nama sekolah mengandung...sekolah itukah yang mengandung???arghhh...masih tiada jawapan disitu...

9 comments

Wednesday, August 04, 2010 1:43:00 PM

gambo tu betul2 mengangung ker budak2 sekolah tu?

sakit paler sat.. adeihh!

Wednesday, August 04, 2010 1:47:00 PM

kekeke..lawak je tgk seme g skolah bawa perut.
masa aku form 5 kan ada sorang kwn aku dtg skolah bawa perut, dia kawen masa form 4

Wednesday, August 04, 2010 1:54:00 PM

mcn ni la kot. tp pakai baju kurung. isshh

Wednesday, August 04, 2010 2:04:00 PM

wakakaaa... mana dapat gambar nih... saje je nko ni tau...

Wednesday, August 04, 2010 2:24:00 PM

menteri malaysia takdek idea sendiri mcm mana nak atasi masalah ni

asek tiru omputeh je

Wednesday, August 04, 2010 2:42:00 PM

hehehe..... mana ko dapat gambar ni izan.... tapi betullah kalo sekolah mengandung tu ada... macam mana sistem pembelajaran diorang... bape lama diorang leh cuti pantang... lepas bersalin still sekolah kat situ lagi ke.... anak diorang sapa yang jaga.... pergh.. punya lah banyak persoalan yang timbul nanti.....

Wednesday, August 04, 2010 3:00:00 PM

bole x aku nak komen no komen.... hahaha terror ko google pic ni weh..

Wednesday, August 04, 2010 3:16:00 PM

KPM bersetuju ke ??
aku rasa dlm post cab mesti tgh bincang sal menda ni hari nih ....

bodek boss la jap lagi tanya pe diorg bincang heheh

Wednesday, August 04, 2010 5:18:00 PM

eh.. ade gak skolah tuk orang pregnant ek??
wait the minute, nape uniform diorang macam uniform skolah kat malaysia..??

hihi

Post a Comment