Monday, August 16, 2010

.:Siapakah Beliau Ini:.

hai semua...owhh dah jam 2 rupanya...tak lama jek lagi ni kan...ekseli aku baru pulang dari Alamanda dengan kawan dan kawan mencari bahan² tuk pojek berbuka malam ni...hehehe...dan sedang asyik mencari itu dan ini, tetiba aku terserempak dengan seorang kawan lama yang sudah lama tidak ketemu...siyes, atau lebih kurang frankly spiking, lama giler aku tak jumpa dia...alih² jumpa tadi, rupanya beliau sedang berbadan dua anak kedua...owhh...sungguh tidak ku sangka...sudah 5 bulan ok...

so kepada kengkawan di luar sana...terutamanya DSS JUNE PEEPS...korang tekalah, siapakah beliau dibawah ni...hehehe...

nengok ni...mencik tul...aku nak amik gambar dia, dia tutup muka cam gitu...arghhh...

yang ni pun tak berjaya...siap nak spray aku lagi tau...uhukss...

cubaan masih tak berjaya...huh

takpelah, tak berjaya pung...paling tidak pun ada gak gambar beliau yang leh aku tempekkan disini...enjoy your pregnancy ye...:P

11 comments

Monday, August 16, 2010 2:18:00 PM

time ko nk ambk2 gambar tu mesti dia gelak gelak kan. tau sgt dh budak ni. ceh betul

Monday, August 16, 2010 2:22:00 PM

kes naya ni.. hahahahaha

eh jap, sejak bila jd mamarazi?? hahahahaha

Monday, August 16, 2010 2:22:00 PM

dia senyum tu aku dah kenal.. mekda.. hehehee

Monday, August 16, 2010 2:23:00 PM

eh.. ada adiah kan.. ko ada alamat aku kan.. ha.. pos ek... hehehe

Monday, August 16, 2010 2:29:00 PM

.:noj:.
tau tak per...hangin jek aku...sib baik tak batal pose tau...hahaha

.:mrs fiza:.
mana ada kes naya...paksa rela ni

.:echa:.
cehhh banyak la ko punya adiah...hehehe

Monday, August 16, 2010 2:34:00 PM

tak pe la.. tengok gitu2 pun jadi la.. tapi perut dier memg tak nampak lagi kan!.. yg last picture ada la tapi sikit je.. hehe

Monday, August 16, 2010 2:53:00 PM

suker sukir ambik gambo aorg...tu dia la...tp ape pon cute gak kan...mesti cute lg kalu ambik gmber pakai bj peknen... jgn lupa snap tauu

Monday, August 16, 2010 3:09:00 PM

ala kenal sgt mata gitu..mekda..gemuknye dia skrg ni...tapi leh lagi pakai baju kurung tu..tahniah tuk mekda

Monday, August 16, 2010 3:45:00 PM

tak kenai tp nk komen gak .. haha

Monday, August 16, 2010 4:29:00 PM

suka kaler baju dia..

Monday, August 16, 2010 4:30:00 PM

Windu ngan Mekda..

Post a Comment