Thursday, August 26, 2010

.:Tau Tak Apa Adiah Besday Yang SOGOk Kasi???:.

mesti korang nak tau kan...aku pun nak tau jugak...so semalam dah siap suping kat SOGOk tu...terus p tingkat 7 nak claim voucher yang ada...dan dapatlah satu adiah yang dibalut agak cantik kononnya...


*






*





*





*
dan didalamnya hanya ada beg reuse seperti di bawah...cehh...beg ni je weii...aku ngan hubby bantai gelak situ jugak...pandai tul sogo bajet kan...tak mampu nak kasi adiah best cam mug ke, keychain ke...hahaha...dan aku rasa, beg² begini yang berada dalam simpanan aku lagi cantik ar...:P


so apa korang rasa???aku???tah la takde perasaan pun...tunggulah adiah dari si dia sabtu ni...takde adiah pun tak per...yang penting ucapan sebagai tanda ingatan tulus ikhlas...hahaha..

12 comments

Thursday, August 26, 2010 10:18:00 AM

cakap je la ko nak hadiah besday.. happy besday izan

Thursday, August 26, 2010 10:31:00 AM

ohh besday ke?heppy bday izan..jadile dpt beg tu,blh buat koleksii

Thursday, August 26, 2010 10:32:00 AM

hehehehe..ok pe dia bg beg tu..dr dia bg surat / msg je lg haru..hahahaha...

Thursday, August 26, 2010 10:34:00 AM

LYNN
giler awal, besday aku sabtu ni lah...

ZETTY
haah, besday aku...tapi pada 28 Ogos ni ok...

UMILIA
tulah tu...bajet kan...:P

Thursday, August 26, 2010 1:12:00 PM

hehe xpe la janji dpt adiah hehehe
aku smgu nk raya br nk trn sogo lagi skali

Thursday, August 26, 2010 1:27:00 PM

eh bila besdaynya??????????hepi
besday mak!!!!!

cehhh bg beg tu je???

Thursday, August 26, 2010 1:51:00 PM

slmt ari jd!!!!!!!
eh, ok la beg tu..bleh bli2 brg dapur..pstu msuk dlm beg tu..
x yh guna plastik lg..

go green..hehe

Thursday, August 26, 2010 2:25:00 PM

wahhhh...... epi besday ...

nk isi pe ek beg tuh ??

Thursday, August 26, 2010 3:03:00 PM

ucap awal2 la kak..takut tak sempat nak ucap sabtu ni.. hihihi

"HAPPY COMING SOON BEDAY" may all ur wish list & coming soon list comes true.. hihihi

Ok sila hint2 si dia mulai hari ni & esok..maka sabtu ni dapat la hadiah..kan..kan

Thursday, August 26, 2010 3:05:00 PM

cantik bag tu

Thursday, August 26, 2010 4:07:00 PM

happy buzzday in advance!!

Friday, August 27, 2010 6:44:00 AM

lor beg ni jer ke.. apa la kan, kita dah berabis duit kat sogo, bagi la yang best2 sikitkan.. at least mug pun dah ok.. leh guna hari2

Post a Comment