Tuesday, August 10, 2010

.:Tertunailah Wishlist Yang Diimpikan Selama Ini:.

huhuhu...akhirnya setelah lama aku menanti...wishlist yang seterusnya telah berjaya ditunaikan...kalu orang lain, dan² tu jugak bleh p beli kan...hehehe...so hatiku berbunga riang...kisahnya masa jejalan ke jj itu hari, ternampaklah kabinet kasut berpintu yang agak menarik perhatian aku ini...terus tanpa berfikir panjang, terus amik dan membuat pembayaran...dan harganya RM99.00..so masih ada baki duit nuff yang aku dapat tu kan...hehehe...

ni rak kasut yang telah lama berkhidmat tuk aku dan famili...biasa jek kan...tak kemas langsung...dik irfan rajin benor 'mengemas' kasut² ini...huh...

dan setelah bertungkus lumus memasang gadget² yang disediakan, makanya terjadilah kabinet seperti di bawah...

meh aku close upkan sikit...

dan didalamnya tersusunlah kasut² begini...

hati mak benar² girang bila kasut² yang ada tersusun kemas begini...hehehe...eh lupa lak nak bitau, kabinet ni kena pasang sendiri tau...sib baik ada manual, so senanglah keje sikit...

eh oklah, kena attend miting...babai semua...

17 comments

Tuesday, August 10, 2010 9:52:00 AM

cantik

Tuesday, August 10, 2010 9:54:00 AM

lawanya!! kena buh pewangi ni takut kasut nnti masam pulak.

Tuesday, August 10, 2010 9:59:00 AM

susah la dak irfan nk mengemas kasut lepas ni wei. hehehe

Tuesday, August 10, 2010 10:18:00 AM

wah! mot! tahniah!akhirnya dpt gak rak kasot yg diidam2kan...
cayalah..berkat usaha keras ko kan...

Tuesday, August 10, 2010 10:25:00 AM

tahniah tahniah.. hehehehe akhirnya..

Tuesday, August 10, 2010 10:32:00 AM

cntik la almari tu..nmpk kemas..x de a kasut tekeluar2..

p/s wallpaper ko pon cntik gak...eheh

Tuesday, August 10, 2010 10:48:00 AM

cantik la rak tu..ada style!

tp wall ko tu apsal kak? ekekke..

Tuesday, August 10, 2010 10:48:00 AM

.:wanie:.
mekasih

.:mrs fiza:.
hehehe..ada lubang2 la kat belakang...tuk ruang udara

.:emme:.
lama aku menanti ni weii..

.:noj:.
tu tak per weii, aku takut dia main bukak tutup laci plak...haihhh

.:ayang:.
tulah tu...akhirnya...hahah...

.:sevunation:.
kemas kan..kan...hehehe

Tuesday, August 10, 2010 10:53:00 AM

.:deelira:.
hehehe...biasalah, rak kasut bajet rendah katanya...

Tuesday, August 10, 2010 11:04:00 AM

izan .. aku rasa zue/deelira tanya pasal wall sticker ko tuh ....

comey ade beskal lagi ...hehe

cantek la rakkasut tuh ..kemas
pesal tak snap gambo tgh pasang skali....

Tuesday, August 10, 2010 11:07:00 AM

.:eima:.
cehhh dia bukan tanyalah...tapi cubaan nak ngutuk wall paper aku tu...biar je, sok aku nak cat aku buang ar...hehehe...

hurmm gambar masa tengah pasang tak leh snap...sebab ni time malam...aurat kena jaga...hahaha...ok tak aku jawab gitu???

Tuesday, August 10, 2010 11:26:00 AM

cantik dan muraaahhh...wah teruja...tp kt umah dh ader..huhu..tak selawa ni..putih bersih,,cun bangat!

Tuesday, August 10, 2010 11:44:00 AM

lawa rak kasut klw mcm tu campak2 je xyah susun kan sebab xnampak sepah ke x hehe

Tuesday, August 10, 2010 12:27:00 PM

lawo..kaler putih..ala2 english style gitu..tp wey..ruang udara nak kuarkan haba pengudaraan kasut tuh tak dak...camner tuh.

Tuesday, August 10, 2010 12:57:00 PM

murah ehh rak kasut cenggitu...byk tingkat lg...hukk nk g bli jugak...!heheh

Tuesday, August 10, 2010 1:37:00 PM

shantek warna putih..i likeee.....

Wednesday, August 11, 2010 10:02:00 AM

weh zan, jj maner? terberkenan lak aku. siyes ni aku nk beli

Post a Comment