Monday, August 30, 2010

.:Wajah-Wajah Kesayangan:.


entry pemanas hari ni...kes malas nak menaip panjang...sebab ada keje yang perlu disetelkan so meh la jamu mata dengan gambar² kesayangan aku ni...hehehe...


rugi plak tak karikaturkan gambar aku dan suami...kalu idak bleh join dik irfan ngan kakak cam gambar kat atas tu...huhuhu...

9 comments

Monday, August 30, 2010 8:24:00 AM

lukis sndri ke? cntik..heheh

Monday, August 30, 2010 8:37:00 AM

eh siap cuci dh gmbr KLCC tu..ke cuci kt atas tu gak?

Monday, August 30, 2010 9:16:00 AM

klasik :)

Monday, August 30, 2010 9:57:00 AM

lawo nye gambo tu wei. sape lukis tu

Monday, August 30, 2010 10:05:00 AM

bila nk tambah lagi 1 karikatur anak tuh ??

Monday, August 30, 2010 10:07:00 AM

sweet! ^_^

Monday, August 30, 2010 10:12:00 AM

SEVUNATION
tak la, orang yang lukis

MRS FIZA
cuci kat atas tu...

DEELIRA
apa yang klasik tu...

NOJ
oranng yang lukis...masa kat tesco shah alam...lama dah ni...

EIMA
aku tunggu fahim dapat adik dulul

MAMALIEYNA
mekasih...

Monday, August 30, 2010 10:50:00 AM

aku suka la...gambaq yg lukis tuh..suka ..suka..patut hang suh lukis muka hg ngan haris gak..

wey ..baru aku pasan..lam umah aku takdak pung gambaq aku satu family..huhuu

Monday, August 30, 2010 11:34:00 AM

lain rupa mereka sedikit...

umah aku pun takde satu family yg di frame2 atas meja...eehehehe

Post a Comment