Monday, September 6, 2010

.:Abang, Jom Beli Sandal Lain Jom:.


jom jom...tak kira nak gak cari sandal lain...huhuhu...alkisahnya ari jumaat lepas aku dah 2 orang rakan ke The Mines dalam misi mencari sepasang sandal tuk buat basahan di samping tuk dipakai semasa raya...kira 2 dalam 1 punya fungsi la ni...cari punya cari akhirnya hati aku berkenan dengan kasut di bawah ni...regenya RM30..ni best buy la kiranya...sebab rege asal RM69.90...siyes la, kalu rege asal tu, jangan haraplah aku nak beli kan...baik aku p beli kat kedai kasut kegemaran aku cap XES APPEAL tu...rege murah, dan selesa...bleh lenjan abis abisan la...

meh kita nengok gimana rupa sandal tersebut...memula meh nengok kotak dulu...owhh cap nichii ye...ni seme terpengaruh ngan dak ayang ni...haihhh...

tara...dan nilah rupa sandal tersebut...kaler merah itam lagi...

tapi kan, bila aku pakai dan try berjalan ke sana sini...aku cam tak konfiden dengan tapaknya ni...ada sedikit tinggi...owhh, fyi ekseli aku ni sejak kenal apa erti sandal ni, aku mang tak berminat beli sandal yang berinci2...bukan per, siyes, aku tak konfiden nak memakainya...dan tak sanggup aku nak menahan sakit kaki yang berterusan semata nak melawa kan...owhhh tidak..tapi tah kenapa tah aku tertarik plak ngan sandal di atas tu...simple dan warnanya kut yang menarik hati ini...lagi pun perunding imej aku kata ok dan cantik...so aku amik jugak2...

dan sekarang aku rasa cam tak konfiden tuk memakainya semasa beraya ke rumah kengkawan..kalu ke opis tu, insya'Allah la...tapi kalu p beraya...erkkk...rasanya mau patah kaki aku nanti...dan aku telah bertekad la, jap2 lagi ajak hubby ke South City Plaza, semata nak ke kedai kasut XES tu...ritu dah p kat tesco kajang tu...tapi sayang, nan ado yang berkenan...uhukss...harap2 kat sana nanti adalah yang aku berkenan...huhuhu...

klah, nak bersiap2...sebelum tu, tetiba datang hangin hubby suh cari resepi pajeri nenas la plak...huhuhu...tu memang peberet dia tu., tapi sejak kawin ni, tak pernah sekali pun aku cuba wat pajeri tu...so dah ada yang rekues, kenalah aku mencubakan diri tuk memasak itu pajeri...hehehe...

eh babai semua...selamat berhujung minggu ye...

11 comments

Sunday, September 05, 2010 3:46:00 PM

hari tu yg kat jalan TAR rm25 nape tak amik?... murah dah tu...

Sunday, September 05, 2010 4:07:00 PM

jimat beli sandal 2 in 1

Sunday, September 05, 2010 8:43:00 PM

cantik la izan...kena dgn warna tema raye sy.. :)

Monday, September 06, 2010 8:17:00 AM

uiittt...sungguh jelos okay..coz ai tak leh nak pakai sandal yang cam gitu uat masa ini...eemm...tapi santik color sandal tu ai suka...

p/s: kak zan saya memberi sokongan pada kak zan untuk mengayakan sandal yang cam gitu..baru la cun ibu HNI...

Monday, September 06, 2010 8:22:00 AM

lorr... ye ke. alerr mule jek rasa cam x confiden dah seselalu pakai nnt ok la..

tgh melobi sang suami untuk kasut yg mule ko try tuh.. lalalala..

Monday, September 06, 2010 9:10:00 AM

wohooo...cantik nya kasut akk..
siyes..berkenan tgk. alar kak pakai je.. x jatuh nye :)

Monday, September 06, 2010 9:20:00 AM

deelira
hehehe...ko tak sebesar akak...tu yang akak tak konpiden...hahaha...
eh kalu ko nak amiklah...:p

Monday, September 06, 2010 9:37:00 AM

lawo sandal tu wei. kaler nye sungguh memikat. aku pn taun ni pakai sandal flat je wei. takde heel heel la. takde masa nk catwalk dlm perjalanan nk mkn lemang. hehehe

Monday, September 06, 2010 10:07:00 AM

lawo la izan..gorgeous la..kaler sexy tuh..i like red n black..wey apa salahnya hg pi raya kai kasut tuh...fuh terancam wey...hehe..rege pun berpatutan..

Monday, September 06, 2010 10:18:00 AM

aku cam nak pengsan bila ko beli sandal nie...betul ke ko nak pakai, hehhe

Tuesday, September 07, 2010 6:27:00 AM

cantik dan kaler dia pun menarik tau..

Post a Comment