Tuesday, September 14, 2010

.:Berhari-Hari Di Hari Raya:.


salam semua...hehehe...lama gak aku tak update blog ek..ini sudah rekod ni...:P...bukan apa, agak pack jadual raya tahun ni...ni pun masih lagi dalam mud raya ok...bayangkan, hingga raya ke 4...semalam la kan, kami beraya sampai ke jitra nuh...raya sakan tul...hehehe...aler, sekali dua kala kan...tahun ni pulun sikit la...gi pun anak2 dah beso...malas nak citer detail sal kemana kami raya tahun ni, tu tunggu neks2 entry la...kalu nak citer skang, panjang benor...hehehe...

ekseli aku ni ngantuk giler ni, tapi terjaga sebab terbersin banyak kali...tah la, aku rasa cam penyakit bersin aku ni makin kronik...asyiklah bersin...kalu sekali dua takpela, ni berkali2 sampai senak pangkal idung aku ni weii...haihh...ada resdungkah???tah la, macam2 hal...

ha, ari ni dah raya yang ke 5...kemana korang???aku???ingat tengahari ni nak ke kampung fiza naman kat kulim tu...pastu p umah kawan2 hubby yang berada di sekitarnya...sebab sok malam nak gerak balik Putrajaya dah...ekseli aku cuti sampai 19hb ni...tapi memandangkan banyak hal nak setel sebab dah naik keje pada 20hb ni....so baik balik awal sikit kan...kalu idak terkejar2 aku nak wat seme keje...nak mengemas barang2 yang dibawa ke kampung pun makan masa gak...gosok2 baju keje dan semualah...tu yang kena balik awal jugak tu...hehehe...sajelah gerak malam, sebab kata hubby kalu drive waktu siang, rasa ngantuk lagi kronik dari waktu malam...hurmmm...layankan ajalah...bukan aku yang drive kan...aku co-pilot yang berehat tido di belakang...siyes la kan, aku serender drive memalam...ada aku makan jalan orang kang...hahaha...alasanggg....

ha, korang seme gimana???masih bercuti kah???atau ada yang dah stat keje rini???pepun selamat berhari raya ek...jaga diri hiasi peribadi...klah, aku nak sambung tido...cam ngantuk lite2 pun ada ni...sok dah pulang ke pangkal jalan, leh ar aku update blog secara serius...hehehehe...selamat hari raya semua...eh raya kan sebulan....

7 comments

Tuesday, September 14, 2010 8:07:00 AM

amboi... tak abis raya lagi?

Tuesday, September 14, 2010 9:03:00 AM

hari nih dah keja ....
tah nape ta alaki aku balik awal umah awal sgt ...
sedangkan cuti sampai rabu ... die plak isnin depan baru kej a... layan keja lagi baik ... jimat cuti ...

Tuesday, September 14, 2010 9:21:00 AM

aku semalam dah start keje dah..pastu laki aku call dia ckp nk g raya bawa damia..jeles aku tros aku ckp nk ikut..konon nk masuk blk opis lps lunch hour..tp disebabkan tmpt nk beraya tu jauh aku tros amek 1.2 day heheh g beraya umah org pakai baju opis hehhe

bohsan siot...arini pon keje..jumaat je aku cuti mau g sana....ehehhe

Tuesday, September 14, 2010 10:34:00 AM

Selamat Hari Raya Izang,
Co-pilot apa kekdah dok belakang?

Tuesday, September 14, 2010 5:06:00 PM

aku arini ada majlis akad nikah adik ipar aku...jumaat ni pulak majlis di sebelah kami ni....jemput la ye...selamat berjalan2....jangan di lupa orang yang susah ketika bersuka ria...

Wednesday, September 15, 2010 1:25:00 AM

selamat hari raya ..maaf zahir batin...erm selalu bersin eh..erm gunalah lampu garam intan dajual tau..bagus untuk kesihatan..

Wednesday, September 15, 2010 7:27:00 PM

hehehe,secara serius ye pasni,aku dah kije =(

Post a Comment