Monday, September 6, 2010

.:Dari Jauh Kupohonkan Ampun Maaf:.



assalamualaikum...
hurmm...ari ni dah 27 ramadhan...dan mungkin hari ni ada yang dah bercuti raya...
so, di kesempatan yang ada ni, aku ingin menyusun sepuluh jari memohon ampun dan maaf di atas ketelanjuran dan kekhilafan diri dengan anda² yang berada di luar sana...

Untuk my beloved friends (DSS JUNE 99)
maaf dipinta buat kalian semua...perkenalan dengan kalian hampir seDEKAD lalu membuatkan aku hargai erti persahabatan dalam kehidupan kita...walaupun persahabatan yang terbina ini seringkali didatangi dengan pelbagai dugaan dan rintangan, namun kalian tetap ada...love all of you...noj, echa, miss geli, asha, pijot, ejan, anum, emie, midot, lin cute, koling, umilia, ayang, mel, kak mimi...tak lupa juga my beloved senior kak ratna, kak mekda yang berada di perantauan...dan semualah yang mengenali diri ini...

Untuk pengunjung blog ini
terima kasih kerana sudi berkunjung ke sini...semoga persahabatan yang terbina antara kita semua akan tetap utuh buat selamanya walaupun ada di antaranya belum bersua muka...kalu aku nak sebut satu persatu ramai benor...kang kalu aku tercicir satu dua nama, ada yang kecik ati sampai sudah kan...so aku harap korang tau saper yang aku maksudkan...eh salam aidilfitri ye...hati2 balik raya nanti...drive carefully...jangan nak cepat jek...ingatlah orang² yang tersayang...

Untuk silent reader
owhh, untuk anda, selamat hari raya, maaf zahir batin...thanks for dropping here...kalu korang makan lemang tu, ingat ingatlah kat aku di perantauan...huwaa...nak makan lemanggg....

Untuk hubby
tunggu 1 syawal la...zahir tak terucap skang...hehehe..

Untuk mak, along, angah , kak chik, kak teh dan adik
selamat hari raya...dan mohon ampun dan maaf...maaf sebab tahun ni tak pat beraya bersama...mungkin raya haji ni kut...jaga diri bebaik semua ek...sedekahkan al-fatihah tuk arwah ayah masa ke kubur nanti...owhh...syahdu di situ sebab aku sorang jek adik beradik yang tidak dapat berkumpul bersama...

ucapan tuk semua...

SALAM AIDILFITRI

MAAF ZAHIR & BATIN

17 comments

Monday, September 06, 2010 10:16:00 AM

aku maafkan ko walaupun ko banyak buat dosa ngan aku, hehehehe..

Monday, September 06, 2010 10:27:00 AM

mamalyna
erkkk...are you sure???:p

Monday, September 06, 2010 10:33:00 AM

salam Aidilfitri utk kak izan...walaupun kita tak mengenali(i'm your silent reader).... Semoga Selamat sampai kg hubby nnt...(",)

Monday, September 06, 2010 10:40:00 AM

aku pun maafkan gak. len kali jgn buat dah.

eh boleh ke komen gini? hahah

Monday, September 06, 2010 11:03:00 AM

selamat hari raya... semoga selamat balik kampung dan pulang semula... hati-hati bila di jalan raya :p

Monday, September 06, 2010 11:07:00 AM

salam aidilfitri kak izan. Maaf zahir dan batin. zue ada wat silap hari tu..igtkan?

Monday, September 06, 2010 11:10:00 AM

selamat hari raya juga.. maaf zahir n batin taww..

Monday, September 06, 2010 11:14:00 AM

selamat ari raye juga.. maaf zahir batin..

hikhik lupe akak balik penang, kukira ke pahang..

Monday, September 06, 2010 11:26:00 AM

Selamat hari raya!! ampun maap!! kalo ada duit raya lbih tu bg sini =D

Monday, September 06, 2010 11:31:00 AM

mrs zura
selamat hari raya zura...
mekasih sebab sudi singgah ke blog akak...

noj
baiklah...aku janji...lallaa...

ejamaria
mekasih kak...
akan ku patuhi nasihatmu itu...
selamat hari raya kak...

deelira
selamat hari raya zue
eh yang mana satu ni...banyak sangat ni...hahaha...
takdelah, no heart feeling pung...

ayang
taw taw...

bunga
owhh bunga...tak tau lagi bila ku nak balik pahang tu bunga...uhukss...

Monday, September 06, 2010 11:41:00 AM

ekuisme..dh lebih sedekad la wey..1972 kan perkenalan kita semua...hhehe..
wey aku pun sama la..andai ada salah silap ku.mohon ampun dn maaf yer...O-0

Monday, September 06, 2010 11:45:00 AM

wahh dah panjang lebar ucapan selamat hari raya tu...

parcel tudung dh smpai...tima kasih byk2...

Selamat Hari Raya dari kami sekuarga kat sini....!

Monday, September 06, 2010 11:52:00 AM

kite belum buat la teks ucapan..ekeke..

*selamat menyambut hari raya aidilfitri..maaf zahir n batin!

Monday, September 06, 2010 12:51:00 PM

sure tak sure dosa tu...hanya Allah menilai..tapi dosa dgn manusia tu kena mintak ampun dgn manusia...ehehe kena sebut tau dosa apa...ehehe

ok izan...aku terbaca ttg komen pertama dan kedua tu..yg lain2 tak smpat baca....

ermmmm ok la aku pun mintak maaf jika aku ada tergumpat, ter ter apa la....halalkan makan minum ye..

Monday, September 06, 2010 2:20:00 PM

aku rs aku takde wat slh ngn ko kot..so takyah mntk maaf leh tak..tp sbb da mmg kelaziman raye ni mntk maaf so mintak maaf la gak..hahahaha..selamat hari raya..maaf zahir batin ek..behati2 dlm pejalanan pulang ke kg..smoga selamat pergi dan selamat pulang ke putrajaya blk..

Monday, September 06, 2010 3:01:00 PM

selamat hari raya aidilfitri maaf zahir dan batin ....

selamat balik kg ....

Tuesday, September 07, 2010 6:26:00 AM

Selamat Hari Raya izan, akak pun nak minta maaf kalau ada salah dah silap ... Berhati2 di jalan raya

Post a Comment