Wednesday, September 1, 2010

.:Hadiah Hari Lahir:.


owhh...walaupun besday dah lama berlalu...tapi adiahnya baru dapat semalam...eh oklah tu kan...dari takde langsung...:p...dan adiah yang aku dapat sempena besday yang ke 15 tahun ni adalah...teng teng...

taraaaa....ni dia...sepasang cermin mata dari FOCUS POINT...alkisahnya ari ahad yang lalu, tetiba bleh tersinggah di Carrefour Maluri kat Jalan Peel tu ikut mak p sana...so adalah sale kat kedai spek ni yang membawa aku berhenti sebentar tuk melihat...aku dah cam rasa nak jek spek ni memandangkan makin hari makin kabur pandangan aku ni...so terus paw hubby kat situ....tapi memula kena cek dulu baper power kerabunan aku ni kan...pastu baru leh buat spek ni kan..takdelah banyak sangat...belah kiri cuma 75 jek...dan belah kanan pulak 200...huhuhu...dan rupanya aku ni alah pada silau jugak...memang pun...terutama bila memandu diwaktu siang...haihh...

huhu...bingkai kaler merah lagi...ni jek yang berkenan...rege pun hanya RM159 jek termasuk bingkai, power, dan semelah...pendek kata aku hanya bayar rege yang tertera di atas...memandangkan muka aku ni jenis bulat cam bumi, so kenalah cari cermin yang bersegi cam di bawah...

dan bila pakai, ni rupa aku...hahaha...oklah tu...pakai bila perlu jek...takmolah aku jadi permanent kai spek ni...

pepun tima kasih bang...sebab belikan kek secret resepi tu...malam ni sambung makan sampai abis...hehehe...

19 comments

Wednesday, September 01, 2010 10:33:00 AM

tanda2 dah tua tu wei. pakai la spek kan. hehehe

Wednesday, September 01, 2010 10:34:00 AM

noj
siott ko punya komen...patut aku tak approve tadi...hahaha...

Wednesday, September 01, 2010 10:35:00 AM

lawa shawl ko...

Wednesday, September 01, 2010 10:36:00 AM

echa
erkk...aku rasa ko salah komen ni...
tajuk sal adiah, bukan shawl...hahaha...

Wednesday, September 01, 2010 10:37:00 AM

wokeh la tu dpt adiah gk wpon lmbt....dpt spec br lg tu..hehe.

Wednesday, September 01, 2010 10:38:00 AM

hehe.. cam ena gak la tu.. baru je hubby beli yg baru tapi still gak ngan peel lama.. tak mooo pakai.. hoho.. angin je dier.. =P

Wednesday, September 01, 2010 10:38:00 AM

zura@iwan
memang baru sangat ni...ni pestime pakai spec ni...huhuhu...

Wednesday, September 01, 2010 10:38:00 AM

comel la kak izan pakai spek :p

selamat pagi cikgu. ada gaya jadi cikgu ler..

Wednesday, September 01, 2010 10:46:00 AM

itu bukan tanda tanda la n o ja..itu memang dah tua....hahahahha

zan, asal ko pose tepi, ce pose depan ngan spek tu..lagi cun ku rasa

Wednesday, September 01, 2010 10:46:00 AM

ena
dah ada, kena ar pakai..kalu idak membazir...ni pun pakai bila perlu jek...

deelira
hahaha...dah agak dah, skema jek kan..

Wednesday, September 01, 2010 10:48:00 AM

miss geli
hahaha...siot punya orang...
skang kan trend pose tepi...:p

Wednesday, September 01, 2010 10:56:00 AM

asek ngadap pC je ... mmg la rabun ....

comey ...

Wednesday, September 01, 2010 11:32:00 AM

spek baru..lawa..spek tuk raya eh..hehe..

Wednesday, September 01, 2010 11:34:00 AM

wah kemain merah lagi ha spek..klw baju raya kale merah satu set dah tu hehee

Wednesday, September 01, 2010 11:58:00 AM

amboi cantik izzan pakai spek tu...dah nampak makin educated hehehe...
WelcOme join ourclub

Wednesday, September 01, 2010 12:09:00 PM

eima
dah keje aku ngadap pc...kenalah weii
ke ko ada cadangan nak suh aku ngadap mesin taip ni...haihh...

mamalieyna
eh bukan tuk raya...tapi tuk bekerja...hehehe...

nana
eh kenalah, baju raya aku kan kaler pink...kira oklah tu...hahaha...

ainhany
mekasih kak...segan plak kena puji ni...hahaha...

Wednesday, September 01, 2010 12:22:00 PM

zan, kalu dah memang kompem dah rabun bek pakai jek spek tu.. tetambah kalu rabun silau tu.. ko tak pakai buat tertekan bijik mata kau jek..

eh, kau abaikan jek komen² ckp kai spek ni tanda dah tua. mana ada, pakai spek ni menambahkan lagi kekiutan adalah.. dan awek muda tau. tengok cam aku, mana ada orang ckp aku lagi tua dari laki aku.. mana ada.. ada? ada? ada? walaupun hakikattttt.. kitakan sama tapi tak serupa.. muahahaha..

Wednesday, September 01, 2010 2:28:00 PM

aku rabun jugak ni wei..kadang2 je dtg angin pakai contact lense....tak terpk lagi nak pakai spek sebegitu..ntah pesal...ehehehe ramai org kat sini dah bertuko dari spek ke kontek lense...kalo mlm hari je pakai spek...

Thursday, September 02, 2010 6:06:00 AM

betul cakap mel tu izan, kalau kita dah pakai spek, baik terus kan, nak2 kalau kita ada silau, kalau kita main on off pakai spek, nanti power akan bertambah..

tp kalau tak suka pakai spek, pakai la contact lense .. akak gi kerja pakai lense, malam2 pakai spek

Post a Comment