Tuesday, September 7, 2010

.:Hari Yang Terakhir:.


yey...yabeda beduuu...ari ni ari terakhir aku bekerja sebelum cuti raya...sok aku dah stat cuti bermula 8september hingga 17 September 2010...dan akan bekerja semula seperti biasa pada 20 September nanti...takdelah lama mana pung cuti...seminggu lebih jek...setahun sekali kan balik penang...hahaha...so nak ar cuti lama sikit...

so far, kain baju seme dah 99% siap dipacking...hehehe...advance kan mak...arghhh dulik ar,  yang penting takde barang yang tertinggal...hehehe...owhh semalam satu² adik ipar aku telepon...tanya bila nak balik kampung...aku katalah sok malam...dan sebenarnya dia nak bitau yang dia sekeluarga akan pulang ke kampung suaminya di Baling tuu...maknanya, bila kami sampai di kampung nanti, kami jelah yang dok kat umah tu...takde orang lain...huhuhu...sedih bukan...ginilah, kami ni anak yatim dan piatu...harap tumpang kasih sayang makcik dan pakcik jek kat sana...uhukss...

raya pun belum kan, tapi so far jadual raya kami memang padat..hingga raya ke empat mungkin...dan mungkin sampai ke jitra sana...giler jauh tuuu...tapi nengoklah camner kan...tu pun kalu sempat...dan mungkin hari rabu 16september tu kami akan bergerak balik ke putrajaya semula...nengoklah camner kan...kita hanya mampu merancang...dan segalanya Allah yang menentukan...

dan aku rasa, selama aku bercuti ni, blog pun cuti skip² la...kalu aku rajin, aku update la apa yang patut...kalu idak, maknanya bersawanglah blog aku ni...hehehe...line kat sana ok jek, cuma malas atau rajin jek nak update kan...

owwhh, ari ni jalan raya menjadi semakin lengang...best tul...kalu hari² cam gini kan beh...sonok jek rasa nak p keje...tak berkait langsung kan...opis pun dah macam kosong dah ni...tak ramai dah yang ada..mesti ada yang dah balik raya kut...tapi yang pasti esok opis aku dan bos, SURE kosong...sebab dua² cuti...aler bos bukan balik jauh mana pung...pilah jek pung...hehehe...

klah, nak jejalan dulu...babaiii....

16 comments

Tuesday, September 07, 2010 8:15:00 AM

eeiii sedey nye bila blk kg dok sorg²....

seb baik jenis yg rajin pi jalan kg adek bradek ...huhu
klu aku ... balik kg dok umah je tgu org dtg ...

Tuesday, September 07, 2010 8:21:00 AM

selamat hari raya..maaf zahir batin..

have safe journey..

Tuesday, September 07, 2010 8:23:00 AM

eima
nak wat camner weii...
adik hubby aku tu sorang jek...
sob sob...tak koselah aku dok umah tunggu orang datang...
aku malas nak buat air...hahaha...

fikaryna
selamat hari raya kak...
jg diri bebaik eh...

Tuesday, September 07, 2010 8:28:00 AM

bestnya hari las day dah..
zue esok masih kerja. khamis baru cuti. jalan bebaik k.

Tuesday, September 07, 2010 8:30:00 AM

zue
selamat bekerja zue...bekerja la kita sekueknya...:p

Tuesday, September 07, 2010 8:35:00 AM

selamat hari raya la maap zahir batin... otw nak balik kl, singgah la umah aku wei...

Tuesday, September 07, 2010 8:37:00 AM

huwa...aku kamis stil keje lg..gile boring sbb kebanyakannye kamis da cuti..sob..sob..behati2 di jalan raye ye..

Tuesday, September 07, 2010 8:38:00 AM

mrs k
selamat hari raya jugak
erkk...umah ko kat mana pung aku tak tau...ke main singgah jek umah sesapa...haihhh

Tuesday, September 07, 2010 8:38:00 AM

akak dari minggu lepas dah packing bag tau. lg over hehehehe..

berhati2 dijalan raya yek izan

Tuesday, September 07, 2010 8:39:00 AM

dan dan jugak dia nyanyi lagi tu :p

Tuesday, September 07, 2010 8:39:00 AM

selamat hari raya!!! maaf zahir dan batin! eh, byk ni plan..hrp2 menjadi la..insyaallah.. cane plan kita semalam?? yg jauh kita dekatkan yg dekatkan kita rapatkan yg rapat kita mesrakan... phewwwww!!

Tuesday, September 07, 2010 8:47:00 AM

owh kiranya thn nie x blk kg kak izan lgsg la..ingatkan 4 hari sana pastuh blk kg kak izan..pttla syahdu benor...Semoga Selamat samapai ke Penang..kami sekeluarga blk kuantan esok(",)

Tuesday, September 07, 2010 8:55:00 AM

umilia
uikss...khamis keje lagi???ko ni takde kampung ke apa...hehehe...

kak mimi
hahaha, saya pun minggu lepas yang dok pulun packing kak...seme dah siap la...beg dah tersedia atas katil bilik toys tu...:P

zue
hati tengah girang..

mrs fiza
harap2 menjadilah...bukan selalu nak outing sesama kan...
jangan lupa koling2, nak p beraya umah tok wan...

mrs zura
tulah tu...sian kat akak kan...beraya di perantauan tu...
tengok bajet dulu zura, kalu bajet mencukupi, ada yang dari penang ke pahang...lalala...

Tuesday, September 07, 2010 9:49:00 AM

salam lebaran utk izan n famili yer..drive safely..

Tuesday, September 07, 2010 11:47:00 AM

izan ..derive kerfuli...aku doakan hg selmat smpai di destinasi.yer la wrga kelumpo, putrajaya msti lengang..cam kami ka yg dok kg nih hah..cam tuh je la..em aku keja lagi..esok last day keja..

Anonymous
Saturday, September 25, 2010 10:57:00 PM

Nice brief and this enter helped me alot in my college assignement. Thank you on your information.

Post a Comment