Monday, September 27, 2010

.:Kisah Open House Semalam:.


hai semua...selamat pagi...lambat plak aku bersiaran ari ni...ekseli aku EL atau MC ari ni...sebabnya kejap lagi aku nak p klinik berikutan dari malam tadi kejadian bersin yang agak kritikal...adehh...senak lubang idung aku ni...dan anak2 telah selamat aku sekolahkan mereka...kalu ada kat umah tak keje buat aku kan...uhukss...

dan entry pagi ni aku nak citer sal open house semalam....ada dua buah umah yang kami pergi...sebelum tu kami selamat sampai dari kampung lebih kurang jam 12 tengahari...dan jam 2 petang tu, opismate hubby ajak kami sekeluarga pergi open house kawan dia di Kem ISIRIMBA di kemensah nun pedalaman di sana...giler ar....kalu aku tau jauh gitu tempat open house yang dibuat, sure aku tak p...siyes weii, dah la jalan ke sana agak mencabar...sempit, kecik, dah la time tu baru lepas ujan...siyes, takut mak...tapi dah alang2 sampai, p jugaklah...ada 2-3 kawan hubby yang polo...semenya opismate dia...layan jelah, sekali dan sekala kan....sampai ke tempat yang dituju, mak aih, punyalah ramai orang...parking pun penuh...ada yang ke open house tersebut dan ada yang mandi dan manda di jeram yang berdekatan...so meh la layan gambar yang tak seberapa ni...

bergambar dulu sebelum pergi...hahaha...giler gambar dah aku ni...

yang baju putih dua dari kiri tulah opismate hubby...dan baju biru tu kawan sekampung dia...

gambar mereka lagi...main snap2 jek...hubby aku segan time ni...ngaper tah... 

dan amik kesempatan bergambar ngan tuan rumah...tak paham la ngaper si parid ni wat open house @ open rimba kat sini...jauh benar...ni mesti nak perkenalkan kuda belaan dia kepada semua peminat...aku??aku bukan peminat dia....sib baik... 

dan ngan opismate hubby plak...memula aku berdiri jauh, pastu si parid tu kata awat jauh sangat...tu yang jadi senget2 badan aku tu...adehh...renek plak aku bila dok sebelah ngan parid ni...paras bahu dia ja... 

dan siap makan, kami pun berjalan pulang...lgi pun hari cam nak ujan...korang nengok la parid tu siap pakai boot...giler lecak weii...adehh.... 

ada pun yang aku perasan golongan artis yang hadir semalam hanya david teo, sebab dia dok semeja ngan kami...tapi aku tak tegur pung, tak tau nak borak apa...giler sombong aku ni...hahaha...

dan balik dari sana, singgah ke taman karunmas di balakong tu...bleh plak aku tertinggal handbag kat umah tu...sib baik la umah opismate hubby...dah sampai minlon baru perasan yang handbag takde...so apa lagi u-turn jelah...segala mak nenek barang aku ada lam tu...adehhh...sib baik seme barang ada masa p amik semula tu..kalu idak mau riau aku ni...

tu jelah kisah open house semalam...lagi seminggu syawal akan berakhir kan???...so pada mereka yang nak wat open house, jangan lupa jemput kami ye...hehehe...

babai la...sekian...

18 comments

Monday, September 27, 2010 9:25:00 AM

jemput ke rumah aku esok, kalo tak jadi esok khamis ni...ehehehe tgk keadaan ptg ni...

parid kamil ni nakal..pompuan suh dekat, kawan laki ko tu jauh je bergambo..

Monday, September 27, 2010 9:26:00 AM

uwaaaaaaaaaaa....jeles wei dia amik gmbaq ngn parid!!!

Monday, September 27, 2010 9:27:00 AM

hahhaha..asal gambar ngan abang Fayrid je watermak??

hahhaha..aku nak save la gambar fayrid kaymel ni..nak cut gambo ko sesiap...

ko cuti kan? jom g merayap!

Monday, September 27, 2010 9:31:00 AM

@~aSHa~
cehh...ni ikhlas ke idak ni???
kang aku betul2 sampai kang...

@MrS. Fiza
huhuhu...

@~Miss Geli~
adeh, gambar tu nanti orang amik, tu yang buh watermark tu...hahaha...
ha, jom jom...bos ko takde kan...koling aku la...

Monday, September 27, 2010 9:39:00 AM

betul tu izan, jalan ke sana memg menjadi, gerun pun ada kan!.. huhu serik nak ke sana lagi..uhuk!..

camner farid tu leh ada kat situ erk??
glemer arrr amik gambo ngan farid.. hehe

Monday, September 27, 2010 9:42:00 AM

la tot la cam kenai jer mamak tu... farid kamil ope nyer... hensem kan... suker tengok dia...

Monday, September 27, 2010 9:47:00 AM

ingatkan farid kawan ko...konpius plak, apsal ko tak bitau aku, ehhehe

Monday, September 27, 2010 10:07:00 AM

wahh leh tumpang glamer..! owhh kwn hubby ye si farid kamil tu...nape tk bitau awai2 haahaa...

smapai dlm utan izan g beraya..hehe

Monday, September 27, 2010 10:26:00 AM

mane gambo makanan nye?

Monday, September 27, 2010 10:42:00 AM

fuyooo parid kamil tu...

Monday, September 27, 2010 11:02:00 AM

pesal muka david teo yg kacak tuh ko tak snap wey..wey kenen2 kan la aku jd pelakon tmbhn produksi david teo..hehehe..

fyi farid kamil adalah budak SekMen.syed omar..yakni sekolah aku masa form 1..heheh...aserher..pastu form 6 lak..aku tak sempat masuk..tidak mesti sekelas ngan dier..ewah...kebaykan budak sekolah aku adalah clasmate parid camel tuh...tumpang gelemer katakan..hahaha
izan hg la nih sokmo kai shawl noh..

Monday, September 27, 2010 11:32:00 AM

wah2..jauh i open house...

Pray for Habib:"Tak senang duduk!!!"

Monday, September 27, 2010 1:11:00 PM

wah pemes ko amek gmbr ngan parid
heheeh aku penah g isi rimba tu tmpt aku bese mandi manda la tu

Monday, September 27, 2010 2:16:00 PM

cam ne ko leh tgal henbeg ...
tu pasal aku tak penah bw henbeg ...sumbat semua dlm pouchbag laki aku je...

Monday, September 27, 2010 4:11:00 PM

alaaaa kak nory..jeles..tak ajak pong. :'(

Monday, September 27, 2010 4:22:00 PM

amboi..pi open house farid kamil..segan tau...hehehhe

Tuesday, September 28, 2010 8:51:00 AM

waaa g open house parid ke..tinggi eh dia! ^_^

Tuesday, September 28, 2010 9:35:00 AM

wah.. rilekss je jumpe farid ek.. klu member orang ni mau sesak napas dia kejap sbb dia mmg gile farid kamil

Post a Comment