Tuesday, September 21, 2010

.:Lor, Rupanya Mia Ni, Anak Irham Ek:.


ada tak yang dok melayan citer EPILOG SYURGA CINTA ni...aku layan...dan minggu ni minggu akhir...adehh...ni yang debar² ni...salah satu sebab aku layan citer ni sebab ada dak mia ni...siyes, comel dan petah tul budak ni...kecik² dah pandai wat duit...kagum kagum...yang buat aku kagum, pandai dia menggayakan memek muka tiap skrip time scene dia tu...comel jek...

dan semalam citer sal saper mia ni...mungkin hari ni akan terjawab...rasanya mia ni anak luar nikah irham ngan xierra (intan ladyana) kut...ke anak sah...kita nengok la sambungan dia petang ni...yang pasti khamis ni dah last dah...harap² happy ending la...hehehe...

si kakak pun tau, tiap petang sibuk dia nak nengok mia...siap tolong on kan tibi tuk ibu lagi...bagus bagus...

notadijariku: laponya...fiza naman, jom makan jom...adehhh...

18 comments

Tuesday, September 21, 2010 12:23:00 PM

lorrr...ye kerr??... da lame x follow.. x sempat... tp, betul ker??.. bukan kerr xierra tuh just nak bls dendam jerr.... x kerr cerita psl mia tuh hanya direka dgn tujuan utk bls dendam???... x nak terima hakikat nih....

Tuesday, September 21, 2010 12:24:00 PM

ye.. ye.. betul.. aku rasa dia anak irham ngan intan tu...

Tuesday, September 21, 2010 12:25:00 PM

eryna
hehehe...semalam xierra ada citer yang dia ngandung masa irham kat london...tapi mak irham suh rahsiakan...rasanya budak tu mia...ada sedutan ritu...
adehh...akak pun takmo percaya ni...hahaha...

Tuesday, September 21, 2010 12:27:00 PM

echa
aku pun rasa gitu...
eh derang berdua tu kawin ke idak...
ke anak tak sah taraf...

Tuesday, September 21, 2010 12:38:00 PM

lorr..yer ke??
tgk iklan je..mak irham cakap mia tu ank kamu..
y citer tak tengok lagi..
huhu

Tuesday, September 21, 2010 12:41:00 PM

a'a..aku pon br tau tu anak diorg..dulu pon mcm pelik je..npe mak ayah die tua sgt..hhaha..

anak nikah laaaa.....
time tu kan die ckp irham g london..blaja ke ape tah..

mak die yg jahat soh intan tu jd model kat tmpt mak die..

Tuesday, September 21, 2010 12:51:00 PM

SEMALAM TAK TGK PLAK
MASA DGR IKLAN TU
MAK DIA KATA MIA ANAK IRHAM
SURE LA ANAK LUAR NIKAH DIA NGAN INTAN TU
SEBAB MASA INTAN TU JUMPE MAK IRHAM DIA ADA TANYA MANA ANAK DIA

Tuesday, September 21, 2010 1:02:00 PM

anak ksari dh siap2 bgtau semlm seblom citer ni stat yg mia ni anak irham, kengkwn sekolah la bgtau tu, potong stim betui...kitarg mmg tggu citer ni sbb si amni tu dok prasan yg dia tu mia..dia akan ikut apa yg mia ckp dlm citer tu...nasib rmbut keriting, xble la buat chinese look kat dahi..haha

Tuesday, September 21, 2010 1:46:00 PM

ooo... anak irham ek kak... lama tak follow cite ni.. raye kan.. sebbaek akak cakap kamis ni last..klu tak musti tka tgk lagi.. ish kena tgk secara marathon ni sampai kamis

Tuesday, September 21, 2010 1:51:00 PM

asmidar
tulah tu...yang slot tu saya pun nengok...ni yang tak sabar nak nengok citernya...

sevunation
eh ye ke derang kawin...
naper aku tak tau ek...
aneh ni...

nana
tulah tu...tapi sure ke anak luar ni weii

sari
comel kan mia tu...hehehe

bunga
ha, pe lagi, petang kang mengadap sesiap...:P

Tuesday, September 21, 2010 2:11:00 PM

alamak dh lama ketinggalan la..huhu..balik hari ni n esok kena tgk ni..huhu..

*arif pun suka tgk bila part mia berckap! petah n sweet! ^_^

Tuesday, September 21, 2010 2:51:00 PM

kalo mia xde, xberapa menarik lah cite ni.. suka tengok sebab mia je..

Tuesday, September 21, 2010 2:59:00 PM

mia tu mmg anak irham dgn xierra tu kan. zue pon layan jugak cerita tu. sama2 kita tunggu akhirannya k kak..

Tuesday, September 21, 2010 3:03:00 PM

intan ladyana tu X irham ke ??
nape muka jd cam tuh ..
pastu nape plak die sebuk berkenan kat budak laki yg gaya² ust. berjubah tu ??

aku penah tgk gitu² je ...tak paham pun jalan cite ...

Tuesday, September 21, 2010 3:11:00 PM

mamalieyna
eyna, comel mia tu wat menantu...hahaha...arif tentu senyum lebar...

shifa
mot nengok pun sebab mia

zue
hehehe...tulah tu...
petang ni harus ar dok depan tv...
sib baik tak masak petang dah...hahaha...

eima
adeh banyak tul ko tanya...
ko p tanya bunga ke, zue ke...
aku malas nak jawab ar...hahaha

Tuesday, September 21, 2010 4:13:00 PM

ko review cite nih pastu tak nk jawab plak... ceh ...

Wednesday, September 22, 2010 7:50:00 AM

ena sejak raya nie terlupa terus rancangan tibi izan.. huhu... memg tak sempat nak tengok pun.. kalo tengok citer kartun budak2 bukak or hubby yg dok layan cinta kirana petang2 tu.. alahai.. ni yg rasa rugi tak follow nie..

Wednesday, September 22, 2010 8:49:00 AM

laaa iyer ker anak irham? dah tak layan citer ni sejak raya. dulu layan la sementara nak tunggu berbuka.

Post a Comment