Thursday, September 9, 2010

.:Makin Hari Makin Membiak...Owhhh...Saya Sangat Suka!!!:.


owhhh....tetiba hari ni aku nak citer sal BE aku nan satu tu...siyes, nuff ni memang, sampai hati, kasi aku satu jek iklan BE kat blog...eh blog aku kurang aktifkah???atau nuff pilih kasih...mana taknya, blog yang tak berapa nak aktif ada sampai 10 BE tau...jeles...sampai hati nuff menganak tirikan aku....sob sob...

ha, korang masih ingat tak entry aku yang INI..aler pasal nuff majuk ngan aku tu...eh kalu masih lum ingat, sila klik kat situlah...dan baru2 ni, aku nengok makin hari makin membiak amaun kat BE aku tu...sangat suka...aku rasa mungkin nuff perasan kut dan alert dengan luahan aku tu....hahaha...harap2 ia akan terus membiak dan biak dengan jayanya...cam gini gaya barulah aku ada semangat nak berblog...time nak raya pun aku leh curi2 masa berblog...hahaha...ate, aku dok sini, kami sekeluarga jek kan...famili adik ipar pulang beraya di baling...nak wat camner, hubby kan anak yatim piatu...sob sob...

eh, takmolah cite pasal yang sedih2...sok dah nak raya kan...so meh nengok bukti bahawa BE aku telah membiak dengan jayanya...

siyes membiak kan...aku tak tipu ni...dah bertambah amaunnya dari entry aku yang sebelum ni...walhal iklan yang sama...tapi yang peliknya, inilah satu satunya iklan BE aku...huhuhu...harap ianya kekal hingga ke 3 angka...bleh dak simpan angan2 tinggi melangit gini...:p

korang plak cam ner???aku tau, sure lagi banyak dari aku kan...aku ni , amaun lum sampai RM30 pun dah kecoh...cam amaunnya RM300...hahaha....pepun syukur la kan, janji ado dari nan ado....:p

4 comments

Thursday, September 09, 2010 12:22:00 PM

selamat hari raya maaf zahir & batin izan

takpe...even 1 jer pun BE nyer...yang penting amountnyer tu byk....
mcm2 zana...even BE ada ler 3-4...tp amountnyer tu..alahai, ciput jer...kalau di tambah2 pun sure izan punya lagi byk

Thursday, September 09, 2010 12:52:00 PM

kena mengawan dgn lebih aktif..barulah dia membiak byk

Thursday, September 09, 2010 2:31:00 PM

heheh aku nye pon dah stat membiak dah skang ni

Thursday, September 09, 2010 2:37:00 PM

rezeki tu..
me baru jer dpt BE..mula2 dpt 2 BE, then dpt satu lg, so now total BE, tp baru ciput jer earnings terkumpul tu :)

selamat hari raya!!

Post a Comment