Thursday, September 16, 2010

.:Masih Mood Raya Lagi Ni:.


hai korang...pe kabo ari ni...suda keje???eh ari ni kan cuti public holiday...mana de yang keje kan...eh ke ada???pepe la kan...owhh...aku dah selamat pulang ke pangkal jalan malam tadi...gerak dari penang lebih kurang jam 8 malam...sib baik jalan tak sesak...smooth jek...hubby aku bawak pun steady...hehehe...aku???dok belakang layan anak...sesambil melayan mata, borak2 ngan hubby...last2, aku tertido...:p...eh ate perjalanan waktu malam kan...apa lagi yang aku nak wat selain tido...hahaha....

owhh, ari ni petang kang, hubby ajak p open house umah opismate dia kat cheras intan...ok gak tu...ate masih mud raya kan...g pun sampai sini baru teringat yang rice cooker rosak sebelum nak balik beraya ari tu...so ingat nak p cari yang baru sebiji...mencik tul guna rice cooker yang tak bertauliah ni...cepat tul rosak...rasanya baru jek tukar tahun lepas...bistu takkan tiap2 tahun tukar baru kan..adehhh...

hurmm....dalam mud raya ni fikiran aku masih dok teringat kat officer aku yang crash ari tu...siyes la, dok terbayang2 lagi...gimana la keadaan dia sekarang...kata opismate aku yang p melawat dia kat sepital ari tu, keadaan dia stabil...cuma muka dan badan melecur...dan doktor terpaksa menebuk leher dia sebab saluran pernafasan dia tersumbat dan bengkak..dugaan sungguh...aku harap sangat agar kapten zaini cepat sembuh...rindu dah berlawak ngan dia...yelah, kat opis tu selalu melawak ngan dia...sebab dia seorang kapten yang kelakar...bila dia takde rasa sunyi ja...hurmm...i always pray for him....

ekseli aku tak siap2 lagi mengemas umah ni...ye ar, baru balik dari kampung banyak tul keje nak wat...huhuhu...ni pun sesambil lipat baju ni...segan aku blog aku ni hampir bersawang...tapi bila aku online, nengok banyak lagi blog yang ada sawang...so kurang sikit la segan aku kan...hahaha...insyaAllah akan aktif berblog bila naik keje nanti...banyak citer yang ingin dikongsikan bersama...ate aku raya sakan tahun ni kan...pusing satu negeri kedah tuu...hahaha...

klah, aku nak sambung wat keje...thanks for korang yang sudi drop by here tau...

2 comments

Thursday, September 16, 2010 2:26:00 PM

welcome back! ^_^

weeeh ghamai lg kengkwn yg umah diorang bersawang..hehe..jenuh la nak clearkan nnti! =P

selamat beraya..kita gk tercangak kt umah ni, blk awai loo..senin mlm dh ada kt sini..huhu..semalam dh kije..esok confirm la kije..mls seeh..mood mau raya lg ni kt kg! =P

Friday, September 17, 2010 9:42:00 AM

aku pun mood raya lagi ..wlupun dah keja since selasa aka raya ke5 ..huhu
mls nk up entry raya ... aarrrggghhh

Post a Comment