Thursday, September 16, 2010

.:Mengantuk:.


hurmmm...mengantuk ar...siyes mengantuk...walaupun dari penang ke putrajaya, dan dari putrajaya ke penang sekalipun aku tak drive...tapi aku rasa mengantuk tahap kronik...dapat terlelap sebarang dua minit pun jadilah...haihh...teruk tul...tak tau lah ngape...so aku rasa aku harus tido sekarang...

ekseli kami sekeluarga baru pulang dari ber open house di rumah opismate hubby kat taman cheras intan kat cheras tu...pastu dok menyinggah ke TESCO kajang...niatnya nak cari daun kipas...huhuhu...sesambil tu riki2 rege rice cooker...sok2 senang nak beli kat mana murah kan....susahlah  masak nasi atas dapur...kalu ada rice cooker kerja pun bertambah mudah...

owhhh tak pat nak merepek meraban ngan panjang lebar...irfan dah berbunyi ajak tido...babai semua...sok2 la kita citer sal raya kan...amik mud dulu...

4 comments

Thursday, September 16, 2010 11:41:00 PM

sure dh tido nih..hehe..esok smbung bebel eh..^_^

Friday, September 17, 2010 9:38:00 AM

rice cooker ?? slama nih ??

kat utara dpt mkn lemang ??

Friday, September 17, 2010 11:17:00 AM

salam..

dah bangun ke belum?? heheh

Friday, September 17, 2010 1:13:00 PM

owhh dh tido....tido lebey baik izan...hehee

Post a Comment