Wednesday, September 22, 2010

.:Perginya Beliau, Tidak Kembali Lagi:.


salam semua...aku dalam keadaan sedih yang tidak dapat dibendung lagi...sebabnya baru terima berita dari my bos mengatakan yang our officer KAPT ZAINI BIN RAMLI telah kembali ke rahmatullah sejam yang lepas...masa aku taip entry ni berjurai2 air mata aku jatuh menyembah tilam...siyes aku sedih...walaupun beliau tiada tali persaudaraan dengan aku, tapi beliau adalah seorang officer yang baik, kelakar dan sentiasa tersenyum sepanjang aku mengenali beliau....biarpun banyak dugaan yang menimpa, beliau tetap tabah menghadapinya...

bagi mereka yang mengikuti citer beliau sebelum ni...aku pernah up kan entry pasal arwah di SINI dan SINI...Allah lebih mengetahui apa yang terbaik buat beliau...yang pasti perginya beliau, tidak kembali lagi di bulan syawal yang mulia ini...

nama beliau akan terus segar menjadi ingatan kepada kami di sini...CAPT ZAINI BIN RAMLI dalam kenangan...

bukti yang mengatakan beliau kesana melakukan flight test...dan pada 7hb la berlakunya kemalangan pesawat tersebut...

aku tak pat taip panjang2...memang speechless skang ni...pepun, aku pinta, moga kengkawan di luar sana, dapatlah sedekahkan alfatihah buat arwah...dan moga rohnya tenang dan ditempatkan dikalangan orang2 yang beriman...al-fatihah...

notadijariku: sangat ralat sebab baru plan pagi esok nak melawat arwah di Hospital Sultan Ismail Johor...tapi beliau telah pun dijemput pulang...sad...but...true...

19 comments

Wednesday, September 22, 2010 11:20:00 PM

alfatihah buat arwah...
*sedih juga membacanya...

Thursday, September 23, 2010 12:18:00 AM

takziah buat keluarga arwah..
alfatihah
semoga rohnya dicucuri rahmat dan ditempatkan di kalangan org2 yg soleh..
amin

http://sweetyena.blogspot.com
Thursday, September 23, 2010 7:48:00 AM

sama la kak zan seyes sedey sangat nie..masa saya baca nie pun saya dah nagis..moga dia ditempatkan orang2 yang beriman..

Thursday, September 23, 2010 7:58:00 AM

alfatihah..

Thursday, September 23, 2010 8:41:00 AM

alfatihah...

Thursday, September 23, 2010 8:50:00 AM

takziah dan alfatihah

Thursday, September 23, 2010 10:09:00 AM

Takziah bt family arwah..
Alfatihah bt Capt Zaini, semoga roh beliau ditempat dikalangan org2 yg beriman dan beramal soleh..amin..

Thursday, September 23, 2010 10:16:00 AM

al fatihah utk arwah ...

slalu nye klu 70% burns case ..mmg dah dijangkakan ....
sbb my hb fren pun ...hari tu switching kat pencawang TNB PJ...pun menerima nasib yg sama ....

mudahan roh beliau ditempatkan bersama golongan yg beriman & dicucuri rahmat.

byk kan bersabar dan lebihkan sedekah alfatihah utk arwah mudahan perjalanan beliau senang dan mudah.

Thursday, September 23, 2010 10:27:00 AM

takziah buat kuarga arwah....sebak je rasa...dh ketentuan ajal nya izan...redha kan lah...

mesti bercuti hari ni ko izan...jgn sedey2 tau..!

Thursday, September 23, 2010 11:37:00 AM

Alfatihah...takziah pada keluarga n kwn2 arwah..

Thursday, September 23, 2010 11:41:00 AM

al-fatihah....

Thursday, September 23, 2010 11:42:00 AM

ALFATIHAH.......takziah buat keluaRga kapTen zaiNi...

Thursday, September 23, 2010 11:54:00 AM

sedih sedih...alfatihah

Thursday, September 23, 2010 12:08:00 PM

takziah..alfatihah untuk arwah...

Thursday, September 23, 2010 12:42:00 PM

hm...dia org mane ek..ko gi la melawat kuarga dia..tu pun ok gak..insyaAllah org yg disenangi ramai akan disenangi Allah jua..al fatihah..

Thursday, September 23, 2010 3:57:00 PM

Innalillahwainallillahirajiun..... AlFatiah......
Jangan lah sedih ye izan.... Mungkin itu yang terbaik untuk Arwah... Percaturan Tuhan tiada sapa yang tahu.......

Thursday, September 23, 2010 4:10:00 PM

AL FATIHAH: buat aruah capten Zaini
dan salam takziah buat family dan teman2 yg mengenalinya.
ALLAH lebih menyayanginya dan bertuahnya izan berpeluang mengenali aruah tika hayatnya.

Amik iktibar jika ada niat nak buat kunjungan ayuh segeralaa..bila dah blaku mcm ni sesal x kesudahan..(ingatn buat diri sendiri jugak)

Thursday, September 23, 2010 4:35:00 PM

al fatihah...takziah pada klrga arwah...

Thursday, September 23, 2010 11:58:00 PM

takziah ..alfatihah utk arwah

Post a Comment