Tuesday, September 28, 2010

.:Sambutan Majlis Hari Raya DCA:.


salam semua...skang aku nak citer sal sambutan majlis hari raya DCA yang diadakan pada hari jumaat lepas bersamaan 24 September 2010...giler kelam kabut gak la...ye ar, baru naik cuti terus kena bereskan sal majlis ni...adehh...sib baik semenya berjalan dengan lancar...dan moh la kita layan gambar yang ada ni...aku malas nak taip dan citer pepanjang sal majlis itu...huhuhu...

sebelum turun ke dewan...kima makan dulu kuih raya yang ada...

dan ni ngan opismate aku...tema sektor kami, pink + merah...

bergambar di depan gerai sektor operasi penerbangan...sektor kami tahun ni menyediakan laksa penang, datang dari meru...cam biasa, gambar dan gambar lagi...memasing melaram ngan baju raya...

our kapten yang dikasihi...

dengan kapten² yang dikasihi...namun suasana sedih masih terasa...

ngan anak² dara di opis...

tetiba rajin plak aku jadi tukang cedok kuah kat sini...

tekun kan aku wat keje...tapi siyes la, aku tak makan dan rasa pun laksa ni...sob..sob...
eh jari saper wat peace tu...adehhh...

tapi takpe, yang penting ada gambar aku...

mereka...layannn...

mereka lagi...

aku dan dia..opismate aku jugak ni...

dengan bos...sebagai kenang-kenangan...

skandal of the day...huhuhu...

kami ramai²...ni tak cukup korum...

ni girl² di Flight Ops...

mamat of da day...pes time dia ni kai baju melayu lengkap ngan sampin lagi...buang tebiat agaknya...hehehe

keseluruhan majlis bagi aku oklah...cuma tahun ni takde di provide meja cam tahun lepas...susah tul nak melantak...tak sopan tul makan berdiri...dan agak kurang puas hati dengan sound sistem si pengacara...siyes, apa pengacara lelaki bebelkan aku tak dengo..gema weii...dan yang pasti, aku makan sikit jek...sate yang berlambak pun aku tak jamah...sebabnya, kurang selera...masih bersedih dengan pemergian arwah...

tu jelah citer sal open opis ari tu...hurmm...

11 comments

Tuesday, September 28, 2010 10:46:00 AM

best kan dpt mkn² tak yah buat keja cam ni hari² ...

Tuesday, September 28, 2010 10:54:00 AM

nak sikittttttttttt..bestnya dok makan-makan jeeeee..

eh kowang janji ke..serba PINKY je semua...hehehhee

Tuesday, September 28, 2010 10:55:00 AM

best nye korg..sana sini aku baca kesah open house opis
aku ni gak takde
huhu
atee opis ade 3-4kerat org jek..nk mkn lemang ketupat beli sdiri yo

ibuhaikal a.k.a zarina
Tuesday, September 28, 2010 10:59:00 AM

betul la memang nampak sangat kesedehan pda muka salah sorang pegawai kita tu kan...walaupun kita tak makan pada majlis tu tapi kita makan kat umah kak zan kan..lagi best..kan2..

Tuesday, September 28, 2010 11:01:00 AM

@eima
tulah tu...sonok kan..

@elyies
nak???amiklah...
haah, memang dah janji tema sektor kami kaler pink atau merah...

@syana
aler sian ko..
meh la datang opis aku ni...
weii ko dah keje ke skang ni??
mesti asyik dok teringat kat iman tembam tu kan...

Tuesday, September 28, 2010 11:04:00 AM

asek gambar ko je. aku kurang minat tgk gambar manusia ni. aku lebih berminat tgk gambar makanan dan minuman. hehehe

Tuesday, September 28, 2010 11:12:00 AM

pic menyorok tpi dinding tu nmpk kurus..hahahahaha...

cehh gmbrku takde pon lam tu..sob..sob..

Tuesday, September 28, 2010 11:19:00 AM

huhuhu...melepas... bwk ank p klinik time tu..

Tuesday, September 28, 2010 11:31:00 AM

makan2 lagi..! meriah nmpak majlis tu...

kalo kita yg cedok2 makanan sah tak tk terasa nk jamah pon sebab kalut dn penat..!

k.fieza suka sguh shawl2 yg izan kasik tu...lawa la sgt...ishh tk syg ke bagi ni?? hee...

Tuesday, September 28, 2010 12:07:00 PM

kami kat sini minggu depan utk peringkat bahagian.. tapi kenemterian pnyer arini.. tapi tak g pun sbb wat pun dah petang.. so, ena poser aje la..

Tuesday, September 28, 2010 12:10:00 PM

bestnyer,,,meriaaahhhh! ^_^

Post a Comment