Wednesday, September 1, 2010

.:Sampul Duit Raya Itu:.


alhamdulillah...ari ni dapat sampul duit raya serta isi di dalam yang kedua dari my bos...yang pertama dapat ari senin lepas, dari seorang kapt MAS yang telah pulang ke pangkal jalan...mekasih capt...moga kalian semua sentiasa dimurahkan rezeki hendaknya...amin...

owh, cam biasa...ni sampul tuk staf² sokongan di luar...ada 14 orang semenya...tugas aku, memasukkan duit² raya dan note hari raya di dalamnya...

dan yang ini tuk aku...walhal note dibawah ni aku yang print semua...hehehe...amaun???tak perlulah korang tau...cam tahun² sudah gak...

nilah salah satu aku sangat seronok bekerja di sini terutamanya di sektor ni...sebabnya, mereka² itu (pilot) tak pernah lupa nak kasi duit raya kat staf² sokongan cam aku ni...yelah, gaji mereka² itu kan besar...tak cam gaji kita² ni...pepun, dapatlah duit ni digunakan lepas raya nanti...

notadijariku: tunggu mereka² yang lain pulak...hehehe...

20 comments

Wednesday, September 01, 2010 12:47:00 PM

oh disini pun org nye gaji gaji mcm mereka2 disana gak. tapi mane nye? :p

Wednesday, September 01, 2010 12:57:00 PM

noj
tulah, pelik disini...
sok2 dapat kut...:P

Wednesday, September 01, 2010 1:07:00 PM

syoknyerrr... dah lama tak dapat duit raya nie.. huhu..

Wednesday, September 01, 2010 1:10:00 PM

nak duit raya jugakk..

Wednesday, September 01, 2010 1:13:00 PM

Eh, kalau nak corier kat gua pun modalnya RM5.65 je. satu sampul berisi ringan je. Isinya kenelah 10 kali ganda dari modal..amacam?

Wednesday, September 01, 2010 1:16:00 PM

ena
hehehe...ni duit tuk omaknya...bukan tuk anak tau...

sari
aler, akak nak jugak???saper nak tulung kasi ni???

hidemichi
aiks...bila masa gwa kata nak pos ni...hahaha...

Wednesday, September 01, 2010 1:22:00 PM

huhu sonok la ko kan.. jom shoping.. hehehe

Wednesday, September 01, 2010 1:25:00 PM

wah beznye dpt duit raya...

Wednesday, September 01, 2010 1:55:00 PM

untungnyaaa.. nak jugakkk..

Wednesday, September 01, 2010 2:11:00 PM

wah best tu...

Wednesday, September 01, 2010 2:25:00 PM

ko selitkan sampul tu tuk aku ye..toceh

Wednesday, September 01, 2010 2:29:00 PM

jelesnya...

Wednesday, September 01, 2010 2:31:00 PM

meh kasi aku satu sampul..

Wednesday, September 01, 2010 2:38:00 PM

ayang
jom jom, suping jemaat ni...

nana
memang bez, hehehe...

ratna
nak ke, meh sini datang amik meh,...

mummy ayu
ayu tak pat ke duit raya???

asha
aler, sampul ni ngam2 jek...
kalu ada lebih tadi aku kasi dah ke ko...:P

deelira
aler, janganlah jeles...

mamalyna
huhuhu...maaf, limited edition sahaja...

Wednesday, September 01, 2010 3:03:00 PM

sejak jg boss baru nih tak peanh dpt duit raya ...ceh ...
boss lama dulu ..mashukkk...

Wednesday, September 01, 2010 3:15:00 PM

syok arr dpt duit raya owg kasik...kita ni melopong je la...huhu

Wednesday, September 01, 2010 3:26:00 PM

bos aku tak huluq lagi pun..dh la thn nih dia dh pencen..huluq la lebih skit....hehe boleh tak cam tuh..
pepun..best..msti dpt byk kan wit raya kan kan..

Wednesday, September 01, 2010 4:16:00 PM

izan ko tukar la ngn tmpt ngn aku..tingin aku nak merase dpt wit ry dr bos..huhuhu..

Wednesday, September 01, 2010 4:37:00 PM

waaah bestnye..ada byk lg ke bos2 yg nak kasi? masyuuk betul...kite pun akan dpt gak biasanya..tp dr sorang bos jerlah, big2x bos..maybe next week kot! (kalau ada la..huhu..)

Thursday, September 02, 2010 6:03:00 AM

syoknyer jadi staff boss kau.. dapat merasa duit raya, untuk kau lgi la, mesti lain dr staff yang lain kan.. ko kan staff kesayangan boss ko.. hahahaha

akak ni tak dek harapan nak dapat duit raya boss, boss akak kudukut ler

Post a Comment