Friday, September 3, 2010

.:Selamat Juga Sampai Ke Opis:.


owhh...aku baru jek masuk ke upis ni...baru pulang dari berpeleseran di The Mines...tak guna cik geli...kerana ko lambat aku masuk opis ni tau, mana taknya dia siap bawa aku p melawat opis dia tu...haihh...cehh sungguh...dan paling hangin bila parking lot aku ada kete lain dok  menempek...ishh...amarah tul...nak aku blok kete dia kang, jadi keje plak aku nak turun alihkan...so aku mengalah, aku park kat tempat lain la...g pun kejap lagi nak balik dah...kalu bos aku takde tadi, dah lama aku pergi tak kembali...hahaha...

so kat the mines tadi. misi mencari kasut tuk kai raya berjaya...tapi aku terpedaya ngan cik geli ngan dak ayang tuk membeli sepasang baju kurung cotton...sib baik murah...huhuhu...pasni aku kena hadkan perbelanjaan dah ni...banyak duit keluar ni...tapi sib baik duit masuk pun leh tahan...hehehe...

eh jap lagi bos dah nak balik...aku pun patut balik gak la..dah la ari ni aku berbuka sorang² lagi...haihh...malas tul ar gini...sian ke aku kan...uhukss...

notadijariku: takde gambar la...malas nak snap...yang pasti sandal aku tu kaler merah..lalala...

13 comments

Friday, September 03, 2010 3:50:00 PM

huhuhu dasat tul skrg br masuk opis..lewat dekat 1 jam lebih weh ... hahah

Friday, September 03, 2010 3:56:00 PM

eima
ha tulah tu...cik geli siap bawa aku ronda opis dia lagi..tu yang lewat banyak tu...

Friday, September 03, 2010 3:59:00 PM

ptt lmbt..duk tggu mana ni tk online2 pon..sakan sgguh berpeleseran di mines..

Friday, September 03, 2010 4:02:00 PM

merah? gulps.. teringat kasut raye mase drjah 2 dlu...

Friday, September 03, 2010 4:04:00 PM

mrs fiza
peleseran kejap jek...
tapi jem masa nak kuar parking...
sakit kaki mak dok tekan clutch

anna
heheh, red and black la...
merah tu kaler nora tu...

Friday, September 03, 2010 4:05:00 PM

ermm nk tunggu gambor.. tu cik geli ada tapi gambor montot la.. haishh...

sempat p melawat opis org ehh.. pasti pasni leh ko cerita keadaan ICU kt haris..

Friday, September 03, 2010 4:11:00 PM

ena pun letih berpeleseran tadi.. nasib baik tak terbabas waktu sbb belum apa2 dah letih.. syok arr tambah lagi koleksi baju.. wah merah gitu erk kasut raya.. ;D

Friday, September 03, 2010 4:11:00 PM

ayang
ni seme nora punya pasal...
dibawanya aku jejalan2 nengok pejabat PM tu...hehehe...

Friday, September 03, 2010 4:32:00 PM

aku pun mcm ura2 buka sorang arini...tapi aku jeling skit...tak jadi agaknye aku bakal berbuka sorang2...

Friday, September 03, 2010 4:45:00 PM

eh bongok izan ni aku plak dikatanya..ko kata nak bergambar ngan keta PM5 tu..tu aku bawak

Friday, September 03, 2010 4:58:00 PM

wah merah. ai pun nk carik sandal raye arini. nk carik merah gak wei

Friday, September 03, 2010 5:09:00 PM

wah.. shopping sakan kak izan ek.. hihihhi bestnyeee..

Saturday, September 04, 2010 1:10:00 AM

syoknye mengulor wehh,aku kt opis baru nih xdan lg nk mengulor..sandal merah? wahh mesti lawo

Post a Comment