Monday, September 20, 2010

.:Tayang Gambar Raya Orang Lain Dulu La:.


salam semua...selamat kembali bekerja semula...huhuhu...apa kes ni ek...pepagi aku dah rasa cam MONDAY BLUES...arghhh...ni parahnya bila cuti lama sangat...bangun pepagi tadi pun dah rasa lemau...haihh...aler, satu minggu lebih jek pung...tu lum cuti lama cam cuti bersalin dulu tu...hahaha...tapi best pe cuti lelama gini...sebab memang sakan ar kami p beraya...satu negeri kedah kami pusing....hurmmm...citer sal raya ni kan, raya aidiladha ni plan nak balik kampung kat kelantan dan terengganu...tapi kena plan awai2 la...memandangkan hari raya jatuh pada hari rabu...pening dok mikir nak cuti sebelum or selepas raya...huhuhu...kalu sesusah sangat, kami beraya jek di putrajaya...cam tahun tahun sudah...senang...save giler cuti kan....:p...yelah raya haji kan, takdelah terasa sangat...kalu aidilfitri, huwaaa...mau meraung aku di pagi raya di kala takbir raya berkumandang...hehehe...

ha, sebagai entry pemanas di hari isnin yang berbahagia ni, aci ke tak kalu aku tempek gambar raya kak ngah aku dulu...kira aci la kan...sebab ni kira gambar raya jugak...hehehe...gambar raya kami sekeluarga, akan muncul kemudian...:p

kak ngah sekeluarga dan bonda tercinta...jeles...nak gak bergambar ngan mak...huwaa...

keluarga double A...dari kiri, kak ngahAsniyanti Abdul Latif dan abang ngah Abdul Rahman Ahmad...
Airell Ashraf...Ainur Afifah...Aiman Amzal

dan ni plak adik perempuan bongsu aku dan anaknya Alya Nur Zahra...
yang baju biru tu anak kak ngah...di kedai runcit mak aku...

siyes la kan...jeles nengok gambar raya derang...kalu aku balik sana, mesti gambar famili aku pun ada...tapi takpelah, nak wat camner kan...tahun ni memang turn balik penang...tahun depan la plak turn balik jengka masa raya aidilfitri nanti...kan abang kan...

klah, tu jelah serba sedikit citer sal gambar raya derang...gambar raya aku jap2 lagi...baru dapat dari photog aku ni...hahaha....

6 comments

Monday, September 20, 2010 8:26:00 AM

itu la ko nape tak balik pahang raya ke 4 ke 5 ke 6 ke...

amboi sempat berphotografi lagi...
aku nak berjalan raya pun tak sempat ehehehehe....duk umah aje...kebetulan kenduri...lagi la...tak dpt nak jalan2

Monday, September 20, 2010 8:36:00 AM

asha
adehh...bajet kurang la...
kalu idak, sure dari penang balik ke pahang...tapi tak per...minggu ni balik sana plak...horeeyyyy

Monday, September 20, 2010 9:15:00 AM

alahai sian dia turn raya kali tk besama mak huhu..! tp orait je beraya kedah...best ape..hehee

Monday, September 20, 2010 9:46:00 AM

raya haji beraya kt putrajaya ok je..hehe..eina pun camtulah, raya haji kt selangor ni jer..wuwu..

oooh tak aci, tayang pic raya kakak2 dulu..hehe..

Monday, September 20, 2010 9:54:00 AM

olossss... mane gmbar yg lain.. jenuh baca n3 xde gmbo...

Monday, September 20, 2010 9:59:00 AM

fieza79
hehhee...kak...tu mestilah best...dapat gak jumpa akak sefamili

mamalieyna
aler eyna...kira acila tu...hehehe

anna
tunggu gambar kamu sefamili dulu...baru upload gambar lain...

Post a Comment