Thursday, September 30, 2010

.:Time Murah La, Baru Beh Menyuping:.


ari bila tah, my fren pepagi ada sms aku bitau yang ada promosi barang² di bawah kat C4...so dan² tu time rehat aku terus ke sana tuk mendapatkan apa yang dihajati...memang puas hatilah...rege memang murah dari biasa...
susu tuk kakak pun murah...so aku amik 4 pack...

ok bang...konpem amik 4 beg ek...

ni kira murah la ni..RM24.49...kalu rege normal mau cecah RM30++++

hasil tuk satu bulan...cam biasa la...4 pack susu kakak...3 tin susu adik...2 beg pampers mereka...harap² tahan la tuk satu bulan...kalu tak cukup kena top up lain...

sekian, barang keperluan anak² seme dah lengkap...barang ibu???yilek...barang abi???pun yilek...no peruntukkan la tuk bulan ni...hehehe...

klah, babai semua...nak p jejalan...time dah nak rehat ni...lalala...

17 comments

Thursday, September 30, 2010 12:35:00 PM

aku pun tgk flyers k4 tu. anmum tu murah byk kan wei. tp akibat malas pg k4 yg dibandar nun, aku beli kan saje di tunas manja. jimat minyak. huhuh

Thursday, September 30, 2010 12:40:00 PM

dh murah harus rembat habisan ni...
keperluan mak bapak jgk takda...apakan daya...

Thursday, September 30, 2010 12:42:00 PM

zan..SILAP tu...saya CALL ye bukan SMS..hahahahahha

beli jangan tak beli

Thursday, September 30, 2010 12:54:00 PM

wah.. mmg murah la.. ieza pun gn jenama yg sama.. kat tesco bl ada promosi pling murah pun rm19.99

Thursday, September 30, 2010 1:15:00 PM

heheh.. camtu la kan .. anak2 adalah keutamaan.. kita pakai la mana yg ada..

Thursday, September 30, 2010 1:59:00 PM

murah eh kt C4..semlm g Giant tgk susu D/Lady tu RM20++..issh..mahai pulak!

seb baik bukan pergi utk membeli brg2 cenggitu pun semalam..

Thursday, September 30, 2010 2:32:00 PM

ade lg ker promosi ni kak?? anmum pun murah gak ker??

Thursday, September 30, 2010 2:42:00 PM

@..nOj..
memang jimat banyak weii...
dalam RM10 gitu...hehehe

Thursday, September 30, 2010 2:42:00 PM

@Fieza79
tulah kak...memang rembat abis abisan la tu...hahaha...

Thursday, September 30, 2010 2:43:00 PM

@eLYies
hahaha...memang silap betul tu...
malas sungguh nak edit...

Thursday, September 30, 2010 2:43:00 PM

@Mama Amin
memang murah sungguh eiza...
tu yang kita beli banyak2 sekaligus tu...

Thursday, September 30, 2010 2:44:00 PM

@Ena
tulah tu...anak2 memang keutamaan

Thursday, September 30, 2010 2:45:00 PM

@mamalieyna
huhuhu...ni memang murah ni...

Thursday, September 30, 2010 2:46:00 PM

@.:mama dhia:.
tak pasti la siti...akak pun tak perasan...

Thursday, September 30, 2010 3:43:00 PM

zue baru balik dari Giant ktn ni.
fitti 23.99
susu nespray 15.99 huhu..JIMAT

Friday, October 01, 2010 8:13:00 AM

Semalam ada pegi giant susu dutchlady 18.49. Mmg skang ni diaorg tengah buat offer kat semua pasaraya rasanya

Friday, October 01, 2010 10:15:00 AM

wey kat giant lagi murah... RM18.45

Post a Comment