Saturday, September 18, 2010

.:Wahai Anak, Tolonglah Tido...Ibu Nak Berblog Ni:.


adehhh...jam dah kul 8:45 malam...anak2 masih lum mau tido...bis ar gini..meke pecah rekod sendiri la...tido agak lewat... ni pun masih dok nonton cd barney...tak abis2...sib baik ar ada dua tibi kat umah ni...kalu dah sure tibi  kena konker ngan meke berdua jek...tensi mak...

owhh, tadi kuar p umah kawan hubby kat pandan indah..on da way balik umah singgah la pasar malam kat bangi tu...cari segala mala jenis bawang....tapi tak banyak pun gerai yang berniaga ari ni...aku syak derang masih dalam mud raya kut...ate raya kan sebulan...

eh jap, aku rasa entry ni citer campur2 ni...apa yang terlintas kat fikiran aku, aku taip jek...huhuhu...tapi sebelum tu kan, aku nak minta maaf la pada semua kengkawan blogger...tak sempat sey nak jejalan umah korang...ada pun yang sempat, tak sempat aku nak tinggalkan komen...siyes la weii..mang tak sempat...ritu masa kat kampung pun, adalah dua tiga kali aku online, tapi tu pun sekadar dok update blog sendiri...nak jejalan mang takde lah...sebab takut bil elektrik kat kampung melambung lak...hahaha...alasang kan...:p..eh lupa lak, bagi ada yang rekues nak nengok gambar raya, minggu depan la...baru meriah kan...sana sini dok pakat tayang gambar raya...ekeke...

sok ahad, senin aku dah naik keje...ingat sok nak p beraya umah bos la kat desa subang permai tu...tapi tadi baru sms dia...tah dia ada ke idak kat umah....kata bos, ari senin yang lepas dia ada wat majlis doa selamat sempena dia nak menunaikan haji tahun ni...tapi memandangkan aku masih berada di penang dan tidak berada di lokasi yang berdekatan, so tak pat la aku nak hadirkan diri...rasa terkilan gak ar...tapi tak per, even bos tak wat open house pun, tetiap tahun aku p beraya umah dia...hehehe...ye ar, tahun ni dia nak p haji...berbulan2 tu dia tinggalkan aku kat opis...siyes, mati kutu la aku gamaknya...adeh...bos, ooowhh bos...moga selamat pergi dan selamat pulang....pulang dengan haji yang mabrur...amin...

ha, citer sal anak plak...aku perasan la kan, balik dari kampung ni, irfan makin kuat makan la..adehhh...lebih berselera dari biasa...cam pelik plak...kalu dulu, makan pun patuk2 jek...kalu nasi tu leh kira baper mulut jek dia mamah..tapi sib baik la badan maintain cam gitu jek...23hb ni derang berdua ada cek up...aku syak berat irfan dan kakak sama lagi ni...

klah, dah banyak perenggan aku bebel ni...nak tepuk budak dua orang ni tido...aku online memalam ni pun atas sebab nak harvest hasil kebun aku kat fv jek...kalu idak, jangan harap la kan...nak layan cd LBS la...hehehe...

notadijariku: mencik ar...cd PERSONAL TASTE kat pasaran sold out...ishh..lama aku nunggu...kena tunggu lagilah gamaknya...adehh...

2 comments

Sunday, September 19, 2010 2:10:00 AM

pehh gile awal anak2 ko tdo,anak2 aku?huuhuuhuu

Sunday, September 19, 2010 10:24:00 AM

tuh la..awai tui la anak2 hg tidoq izan..wey..pasni jenuh la noh.open house merata2..
izan makasih sudi mai umah aku..dn tq for the tempoyaks..hehe

Post a Comment