Tuesday, October 19, 2010

.:Apollo Chocolate Layer Cake:.


hurm...korang suka makan apollo layer cake ni tak???
agak² anak korang suka dak???

kalu suka baca ni...
ni info tuk semua...
aku share sini...dapat dari fb sana...

hurmm...macam² hal...goodies kanak² pun ada menda yang tak halal ek...
so, fikir dulu sebelum beli....daaa....

15 comments

Tuesday, October 19, 2010 11:20:00 AM

alahhhh...dah mkn banyak dah.....kuarkan balik...uwekkkkkk..hahha

Tuesday, October 19, 2010 11:27:00 AM

a'a pernah gak dapat email dulu pasal mende nie.. nasib baik jarang beli masa belum tahu..

Tuesday, October 19, 2010 11:34:00 AM

maybe bukan tak halal tapi belum mintak status halal kat jakim.. huhuhu.. kite leh cek ingredient die kan

Tuesday, October 19, 2010 11:38:00 AM

alamak ye ke aku yg suke makan menda alah ni

Tuesday, October 19, 2010 11:42:00 AM

oh yeah? kecik2 dulu bkn maen suke

Tuesday, October 19, 2010 11:42:00 AM

tui gak kata MRS.K tuh....hrp2 pihak berkaitan cepat la amik sijil halal..yer la aku pun dok makan gak..huhuhu....tp dh tau..kena la..elakkan pasni

Tuesday, October 19, 2010 11:43:00 AM

tui gak kata MRS.K tuh....hrp2 pihak berkaitan cepat la amik sijil halal..yer la aku pun dok makan gak..huhuhu....tp dh tau..kena la..elakkan pasni

Tuesday, October 19, 2010 12:01:00 PM

a'ah.. yg apollo ni dah lama dah dicop tiada pengesahan halal.. skang kena hati hati la kan..

Tuesday, October 19, 2010 12:07:00 PM

huiiissshhh ... sgt bahye la ...

Tuesday, October 19, 2010 12:24:00 PM

haishhh dh berkurun lama benda ni dijual tp tkkan tk mtk halal jakim ek.. tgk tulisan cina byk tu mmg tk mkn dah..hehe

Tuesday, October 19, 2010 12:49:00 PM

huhu..nasib baik jarang kasi anak makan ni..sbb manis...huhuhu

Tuesday, October 19, 2010 12:53:00 PM

kwn aku punya mak, keje kilang apollo ni la..

time raya, byk gile org dtg kilang die beli coklat2 ni..

pensijilan pengilangan halal tu ada..cume mungkin bkn utk sume item produk die kot..

ntah la..aku mkn je tnpa was2..

Tuesday, October 19, 2010 12:55:00 PM

uishhh.. anak tak penah makan... tapi... mak dia makan dari kecit sampai ke beso.. acane tu????

Tuesday, October 19, 2010 1:14:00 PM

yg paling senang, buat je kuih kt umh. aku nk blajo la buat layer kek cam apollo ni. senang nanti wat packaging nama aku. haha

Thursday, October 21, 2010 12:38:00 PM

erm nampaknyer semua makanan nak kene pantau kan..risau juga pada anak2...

Post a Comment