Monday, October 18, 2010

.:Baru Nak Bernafas:.


owhh...online memalam???kena cakap ni...kang orang tak tau lak kita online...sabtu ahad pun online juga kekadang bila aku nak harvest hasil tanaman tu...lantak la orang nak kecam aku main game yang tak mendatangkan hasil...eh ada aku kesah...aku punya sukalah kan...hahaha...tak guna tenet orang lain pung...:p

dah malas nak merepek panjang...malam ni baru ada masa nak jengah2 blog kengkawan...tapi ada gak yang tak terjengah...huhuhu...siang tadi setelah berlakunya peralihan kuasa tuk jangkamasa lebih kurang sebulan lebih...pepagi lagi aku dah jadi kelam kelibut...perghhh...ini macam ka???ni baru hari pertama...lum kedua, ketiga dah seterusnya...alahaiii, kapten...kamu benar2 buat saya gundah gulana...ekekeke....

dan skang tak banyak entry aku akan up...ada pun seme autopublish...ada pun lagi kalu aku ada masa terluang barulah sempat nak moderate komen2 yang ada...maaflah tak sempat nak wat komen balas...beselah,  kejaan aku bermusim sibuknya...tak macam orang lain, memanjang sibuk...sampai tak menang tangan nak wat itu ini....aku rasa lum pernah aku sesibuk ini...walaupun dikala bos ada...lain orang, lain sibuknya kan...kan...adehhh...

klah, aku nak jejalan...eh nak tido dah....babai blog...sebelum tido nak wat entry auto publish...takut sok pun sibuk ni...hahaha....

notadijariku: siang kan sibuk...memalam barulah leh online...kata mamarazzi...mestilah online, nak cari bahan...hehehe...sanggup tuuuu....:p

5 comments

Monday, October 18, 2010 10:45:00 PM

izan,aku pon skg ni byk buat auto publish je,bz le kononnn,heheheheh

Tuesday, October 19, 2010 1:45:00 AM

seronok main game sebenarnye,dapat hilangkan osan,walaupun ade org kate x mendatangkan hasil,tapi sekali sekala ape salahnye

Tuesday, October 19, 2010 8:44:00 AM

o0o ptt la senyap je ...

Tuesday, October 19, 2010 8:55:00 AM

oooo bz.. patut aaa diam jee hihi

Tuesday, October 19, 2010 11:37:00 AM

kira bos hg pi Hj.dia amanahkan keja2 dia kt hg la..mjuq dia tak suh hg bwk kapal terbang ka apa..ish merepek lak..hehe..

Post a Comment