Wednesday, October 13, 2010

.:Bertukar:.


tadi cek email...ada msg cam gini...

Salam..
Seperti yang telah dijanjikan template header blogspot telah disiapkan.
Sila klik download link dibawah untuk mendapatkannya
Ada beberapa perkara yang perlu diambil tahu dahulu ,antaranya :-
- Size header ini 740px x 170px,mengikut saiz stantard header blog,
- Jika bersesuaian dengan blog anda silakan gunakanya,jika tidak anda abaikan sahaja design header blog tersebut.
Terima kasih kerana sudi singgah blog saya,dan menggunakan design yang telah saya berikan.Jika ada masalah email saya balik.

Dan akhir sekali Saya mohon jasa baik tuan tanah untuk postkan satu entry berkenaan Header baru anda(jika pakai),dan nyatakan sumbernya dari blog mana?

Sekian Terima Kasih,

artzam

_______________________________

ok, so aku dah tukar header dan renovate apa yang patut kat blog aku ni...dari pink ke blue...saje tukar selera...sebab semalam kan hari emosi sedunia...ekekeke...

so dari header yang ni...

kepada header yang ni...

dan pada korang2 yang berminat jugak nak dapatkan header percuma...silalah berbuat demikian dengan klik SINI...

eh aku tau sal ni pun dari blog ieda al-habsyi tu...TUL KE aku eja nama dak ieda ni???betul la agaknya...huhuhu...

12 comments

Wednesday, October 13, 2010 9:48:00 AM

suke yg pink tu~!! =)

Wednesday, October 13, 2010 9:50:00 AM

wah rumah baru

Wednesday, October 13, 2010 9:51:00 AM

eh.. langsir baru

Wednesday, October 13, 2010 9:55:00 AM

owhh...ptt la tadi di private kan.. nak refurnish rupanya.. cun gak kan pakai biru.. ngeheheheh :))

Wednesday, October 13, 2010 10:00:00 AM

i like pink to the max! dislike blue hyppo! kekkekeke..

Wednesday, October 13, 2010 10:10:00 AM

biru sakit pala la .... more light maybe i'll like it ....
who am i .. to condemn ur choice rite ...hehe

Wednesday, October 13, 2010 10:15:00 AM

wahh rumah baru..mood baru yer..like blue

Wednesday, October 13, 2010 10:17:00 AM

hahahahhaha! cun cun! bestkan dapat benda freee hehehehhe :)

Wednesday, October 13, 2010 10:31:00 AM

cantik!

nak jugak.. heheh

Wednesday, October 13, 2010 10:33:00 AM

wah..u look blue..hehehehe..

Wednesday, October 13, 2010 10:46:00 AM

free???... ok nak gi jengah la... ;p

Wednesday, October 13, 2010 11:54:00 AM

sy suka pink tu...hehe

Post a Comment