Monday, October 25, 2010

.:Bila Perkhidmatan ATM Maybank Tergendala:.


aku jadi cam marah sangat weii...what the fact...siot tul...ni aku baru jek balik ni...baru balik ngabiskan minyak kete...geram tul...memang aku geram...time² gajilah ko nak tergendala kan...bila time sesak, gah jek ko dok dediam sana kan...arghhhhhhhhhhhh marah tul aku gini weii...

alkisahnya, aku baru pulang dari niat nak kuarkan duit, nak isi minyak kete...tapi kan...sdih tul, seme ATM yang aku p tergendala...bukan OUT OF SERVICE...dia tulis cam kat bawah ni...geram...aku ingatkan aku sorang jek, manalah tau kat aku bermasalah ke apa...tapi bila nengok ada lah sorang dua yang jadi cam aku ni...siap p petronas sana sini nak cuba kuarkan duit...tapi malangnya tak berjaya...dan try jugak p mesin ATM bank lain...tapi transaction tak berjaya...siap tinggalkan pesan suh kol Maybank customer service...siot tul...marah aku gini...

dan ekoran dari kejadian ni...aku rasa cam berpatah arang, berkerat rotan dah nak gunakan perkhidmatan maybank ni lagi...aku ingat gak nak susahkan orang kewangan aku, tukar pusat pembayaran gaji aku ke HONG LEONG Bank ke...PUBLIC Bank ke...hurmm...masih tengah berkira² ni...

pesanan aku kepada bank ITU...plis plis plis...upgrade your service...janganlah time gaji jek nak tergendala bagai...bukan sekali dua...dah banyak kali...disebabkan aku ni pengguna maybank yang loyal, aku tahan jek...arghhh...sabar itu kena ada...babai la...

notadijariku: abang, malam ni jom p tesco...suping barang dapur yang semakin menyusut tu...

10 comments

Monday, October 25, 2010 1:34:00 PM

erm mmg selalu bengang kan kalau kene macam tue..erm pulak tue time gaji kan..sabarlah izan yer..

Monday, October 25, 2010 1:55:00 PM

sll mcm tu ke izan..asal time gaji je mesin out service...agak nya kan dorang ni ngelat kot time gaji..hehee izan..senyumm sket jgn mrh2 ehh...

Monday, October 25, 2010 1:58:00 PM

alahai...saja nak uji tahap kesabaran tuu..huhu..=P

Monday, October 25, 2010 2:01:00 PM

mmg biasa la ni jadi kan asal time gaji je out of sebis

Monday, October 25, 2010 2:06:00 PM

Yunk,
Rasa hari ni maybank ada poblem kut. Kat opis ni pun bebudak ni bising kata out of service.
Tkpe la..beli brg then bayar je trus guna kad maybank tu. Tp nyer Tesco takleh lak guna maybankard.

Monday, October 25, 2010 2:37:00 PM

garangnyeeee akak.. takotttt... hikhik.. okeh, sila bertukar ke CIMB.. setakat ni tak penah memberi masalah kepada saye & suami.. hihihhi

Monday, October 25, 2010 2:49:00 PM

nak ikut shopin ;p

Monday, October 25, 2010 3:21:00 PM

ehehehe time gaji aku tak pg amik duit, sbb tau mesti beratur panjang...dan time gaji jugak aku tak bayo bill..mesti trafik jem punye la...aku suka buat keesokkannya...sekian teirma kasih

Monday, October 25, 2010 3:30:00 PM

ala kesian nye ke k.izan ...
duit habis la tuh ...sbb org lain dah pakat pi amik duit gaji awai2 pagi tuh ....

Tuesday, October 26, 2010 9:14:00 AM

balik kije semalam pun dengar dalam radio salah sorang pemanggil ni menghadapi masalah yg sama...

ramai agaknya yg dok pi amik duit semalam... sabar la ye...

Post a Comment