Friday, October 29, 2010

.:Bosan:.


salam...lama tul rehat ari ni...bosan sungguh...kalu selalunya time rehat panjang begini sure aku tak berada di pejabat...tapi rini lain plak, kisahnya aku kai driver p keje ari ni...ate hari ujan pagi tadi...dan sudahnya sangat bosan sekarang...cepatlah masa berlalu...kalu hari² begini sure mati segala mak nenek kutu weii...haihh...


korang pernah tak rasa bosan cam aku???bosan sesangat sampai tak tau nak wat per...itu dah buat...ini dah buat...ekseli aku rasa bosan sesangat lately ni...sampaikan nak mikir nak wat per pung tak tau...haih...cepatlah masa berlalu...tak tahan dah aku gini...nak kemas bilik bos, rasanya dah sehabis kemas dah...bilik aku pun sama...nak chatting, bosan la chatting lelebih kang, panjang lak citernya...nengok youtube pun, bosan gak...sampai tak tau nak nengok video apa...blog walking pun sama...dah tak tau nak p blog mana lagi...hahaha...takkan nak parking blog DIA kut...eh kuasalah...:p

on fb pun bosan jugak..eh pendek kata seme bosan la...kalulah aku ada kereta skang, sure aku minta kebenaran mau pulang...mau halfday...ada gak pekdah dok umah ilangkan bosan...hahaha...

k, tu jek citer ringkas petang ni...eh kalu anda bosan, apa yang anda lakukan???citer sikit...babaiii...

selamat berhujung minggu...

notadijariku: rindu pada boss...lamanya dia di mekah..moga semenya selamat...

13 comments

Friday, October 29, 2010 2:38:00 PM

kak, ieda bosan rini sebab tak kemana waktu rehat ari ni....selalu merayap ko kompleks tapi hari ni semua cam lemau tak mo g...

Friday, October 29, 2010 2:41:00 PM

@Ieda Al-Habsyi
eh samalah kita...
kalu tau gitu tadi, akak ajak ieda keluar...lalala...

Friday, October 29, 2010 2:44:00 PM

kalo bosan ai slalu tdo je. td pun ai tdo sbb bosan pc asek hang je

Friday, October 29, 2010 2:45:00 PM

alahai..

ena baru je balik dari cuci mata kat sogo.. cuci mata jekk.. memg tak beli apa2 pun.. fuhh! selamat.. cuma sempat beli burger kat Mc'D je.. tapi sampai ofis makan nasi meeting.. ngeh ngeh ngeh..

Friday, October 29, 2010 2:45:00 PM

@..nOj..
eh oklah tu...
bleh gak layan tido...
aku ni mana la pernah tido time rehat di opis...
lagi plak tido siang...
keCOLI aku terlalu nantuk...

Friday, October 29, 2010 2:46:00 PM

@Ena
arghh...ena memang...
p sogo tak ajak...uhuks...
bak mai sikit beger mekdi tu...
lapo ni...

Friday, October 29, 2010 3:06:00 PM

eheh aku pun mcm nojah, kalo bosan..mesti aku ngantuk...mesti terhantuk2...jadi aku tido je di bilik tamu....

eh kim salam bos kat mekah ye..suh dia doakan aku memang powerroot 1 juta tau...

Friday, October 29, 2010 3:09:00 PM

@~aSHa~
ek?ko memang kaki tido...
eh ok ok...aku dah sms bos aku bitau hajat sucimu itu...
kata bos aku, kalu memang 50% kasi ke izan...eh ni bos aku yang cakap tau...lalala

Friday, October 29, 2010 3:26:00 PM

kak.. bosan kalu, ngaji kalu.. hihiih..

Friday, October 29, 2010 3:35:00 PM

k.izan
ima klu boss pi mekah dulu ai la org paling hepi...best tul tak yah wat keja ...

Friday, October 29, 2010 3:39:00 PM

@LiErOSe~QiEmi
eh ye tak ye jugak...
camner leh tak teringat...
wahhh, sempat ko perli ye diknon...

@eima
huhuhu...ni dikira ala2 merdeka gak diknon

Friday, October 29, 2010 4:51:00 PM

aku arini pa'kal je ade meeting ptg,klu x mmg dah cabut blk umah,hahaha

Sunday, October 31, 2010 12:16:00 PM

aku sama ngan pn jah ngan jidah gak..kalau bosang yakmat..dh tatau wat apa..msti la aku menjahit baju dn amik upah jahit manik..hahaha..cam reti ..kah kah..wey tak la aku tidoq la kot..dh tatau wat pa..
tp izan kalau hg boring sngt..hang pi amik ayaq semayang .bca Yasin ka..baca apa 2 ja ayat Al quran..kan ka dpt pahala tuh..bosang ilang..pahala pun dpt..renung2 kanlah..:)

Post a Comment