Monday, October 4, 2010

.:Hajat Yang Belum Kesampaian:.


salam semua...selamat pagi...huh, pagi isnin yang agak lemau...lagi lemau bila ketiadaan air di pantry...hingga mengheret penutupan kafe di bawah...adeehh...tapi ayuh lupakan segala, yang penting air di dalam toilet masih ada...huhuhu...

dan pagi ni, macam biasa, aktiviti menggodek sana sini dilakukan sebelum meng'up' entry terbaru...sekali ternampak gambar di bawah...owhh, gile lama gambar ni...dari bulan 5 lagi...ekseli aku tempah baju ni sempena besday kakak bulan lepas²...hajat dihati aku nak wat majlis besday untuk MEREKA...tapi dek kerana asyiklah lari bajet pada setiap bulan...makanya aku postpone la dulu hinggalah ke hari ini...hurmm...dah nak akhir tahun ni...tapi tulah, masih lum ada kata putus bila nak adakan majlis buat MEREKA...kalu tahun depa wat, tak valid lak angka yang tertera kat atas baju ni kan...adehh...tapi insyaAllah kalu ada rezeki, ibu akan usahakan ujung tahun ni jugak..doa² kan lah...:D...bukan apa, tahun ni merupakan tahun pertama hari kelahiran adik irfan...so memang aku niat nak wat sesuatu tuk dia...tapi tulah kan...asal nak wat majlis jek, ada menda yang lagi penting kena dahulukan...alahaii...

ok, nilah rupa baju MEREKA itu...

ni baju kakak..tema BARNNEY... 

close up sikit...ada angka 3 disitu... 

ni tuk adik plak...tema THOMAS  

ada angka 1 disitu... 

so moga² hajat nan satu ini akan menjadi satu realiti sikit masa nanti...doa² kanlah ye...amin...

notadijariku: sib baik dah ada air...barulah idup kembali ceria...hehehe...

eh, ada plak yang bertanya kat mana aku tempat teset ni...dan ini jawabnya...


dan korang gak leh cuci mata kat sini jugak tokeybaju

10 comments

Monday, October 04, 2010 9:02:00 AM

dh pospone lama sgt tu..hrp2 ada rezki utk wat party yg meriah...ada la tu nnt...

Monday, October 04, 2010 9:04:00 AM

zan..cantik la ..tempah kat ner..kalo nak tempah..kena cari baju sendiri yer?? mahai tak???

nanti buat jgn lupa ajak saya yer..tingin nak peluk cium awak ni..hahahaha

Monday, October 04, 2010 9:10:00 AM

hehehe. pakai kan jela wei. takyah tunggu parti bagai

Monday, October 04, 2010 9:10:00 AM

nk buat birthday party irfan ke? cantik le t-shirt diorg ni.

Monday, October 04, 2010 9:14:00 AM

ni kalo bt pakai besday pon best gak ni nnti.. kna cri baju sendri la kan kalo nk lawa..kkrgn masa dh ni

Monday, October 04, 2010 9:27:00 AM

comei nye... tempah kat mana... nak buat gak la utk beday Nayli hujung tahun ni... ;p

Monday, October 04, 2010 9:32:00 AM

isnyaAllah...semoga wish kamu tercapai...

wei ada org lain tu...duit kurang sambut je besday aku tgk..eheheh siapa yee...biar lah rahsia..

fyi....anak aku pn tak buat lagi...sob sob sob sedih tau....insyhaAllah next year...buat besar skit khsa tuk mereka berdua..sempena angka 5 dan 3

Monday, October 04, 2010 9:46:00 AM

@Fieza79
kakak, memang lama sangat ni...tapi tulah...satu menda tak prepare lagi...uhukss...

@elyies
huhu...tu saya dah edit kat entry tu...tadi lupa nak bitau tempah kat maner...

@noj
yelah, yelah, balik kang aku pakaikan kat mereka...

@Afne
parti dua beradik terus..
jimat belanja...hehehe

@Mrs Fiza
ari tu akak lupa nak promot kat ko dik...soriii...

@ejaMaria
buatlah kak, sure meriah...

@aSHa
aler, aku kalu tak wat tahun ni, maknanya postpone tahun depan la jawabnya...

Monday, October 04, 2010 10:25:00 AM

cantik baju tuu..Insyallah ujung taun ni, ada rezeki leh buat kan..ada bonus lg mana tau..hehe..

Monday, October 04, 2010 12:03:00 PM

tui kata nojah tuh..pakai kan aja..besday party lak..ala wat je la secara sederhana..yg penting niat utk wt mejelis kt depa..tui dak kata mama pijot nih..hehe

Post a Comment