Monday, October 11, 2010

.:Happy Anniversary Sayang:.


salam semua...saper punya anniversary???aku kah???owhh bukan bukan...bukan anniversary aku...lambat lagi tu...tapi kali ni aku nak tanya korang la kan...sal anniversary perkahwinan...

gini citernya...cam aku ni...aku nikah pada 28 Januari 2006 dan sanding pada hari berikutnya...yakni pada 29 Januari 2006...so kalu aku la kan...anniversary perkahwinan aku adalah pada 28 Januari 2006 mengikut tarikh akad nikah aku itu...kalu korang plak gimana...yelah, mesti ada yang buat serentak, nikah, sanding dan sebagainya pada hari yang sama...dan mungkin ada kes cam aku...so korang nya anniversary tu korang kira masa akad nikah or masa sanding???

meh borak² meh...nak gak aku tau sal ni...lama dah nak tanya, tapi tak berkesempatan...semalam nengok wedding of da century Datuk SMS tu baru aku teringat...


hurmm...tahun depan kemana kita bang sempena anniversary???takkan langkawi lagi kut...hehehe...

15 comments

Monday, October 11, 2010 1:04:00 PM

takde masalah seperti itu kerana nikah, sanding, dan kenduri seme buat pada tarikh yg sama. 070707 heheh

Monday, October 11, 2010 1:06:00 PM

anniversary ialah hari nikah 30 Mei 2008..

Monday, October 11, 2010 1:08:00 PM

@..nOj..
ko terkeCOLI...neks...

@mawarbiru
tarikh nikah kan..
samelah gan mot...nikah adalah anniversary..

Monday, October 11, 2010 1:25:00 PM

yup nikah ar anniversary.. itu yg mengesahkan perkahwinan..

Monday, October 11, 2010 2:16:00 PM

tarikh nikah la selalunya... kalau cam saya ni, nikah bulan 7, kenuri bulan 8... aci tak 2 kali anniversary...hehe

** cantik la baju kawen... lain beno nampak muka masa tu...

Monday, October 11, 2010 2:28:00 PM

aihh tarikh nikah la weii.. hihihi

ohh bulan depan laa... hehehe dah nak dekat tarikh anniversary nih.. dah bole setat nk pilih adiah apa nih.. hahaha

Monday, October 11, 2010 2:28:00 PM

ieza nikah 020808..sanding 251208.. nie nak kira mcm plak ekk.. 2x anniversary blh kot.. hehehe..

Monday, October 11, 2010 2:57:00 PM

aiii tgh plan nak honeymoon nmpk nya..awai2 lg dh tingat tarikh anniversary ni...

izan... ajak hubby g honeymoon jauh sket obersea ka..oleh itu cpt la bodek dia dari awal..hahaa

Monday, October 11, 2010 2:57:00 PM

izan..bukan hg baru tnya ka..aku rsa bulan 2 ritu masa eniberseri hg kan..
takpa aku jwb balik..aku nikah 18.12.2004...thn depan berikutnya baru aku sanding..19.2.2005..
alkisahnya..

Monday, October 11, 2010 3:11:00 PM

tarikh nikah la selalunye
kalo gedik mau celebrate ikot sume tarikh kot ade yg nikah hari len, sanding pompuan hari len.sanding laki hari len
matik la kan
*mcm kes aku la tu 3 tarikh*

Monday, October 11, 2010 3:12:00 PM

semua pun aku buat pada hari yang sama.. tapi anniversary kira ari kita nikah la kan.. xkan tarikh kita couple pulak.. ekekkeke

Monday, October 11, 2010 4:49:00 PM

k.izan, tarikh kenduri saya sama ngan tarikh nikah akak..tapi saya nikah 20 Jan 2006, kira anniversary saya 20hb Jan 2010 la kan..hihi

Monday, October 11, 2010 7:06:00 PM

sambutan tu pulak bini mana satu

aku jawap yek:

nama dia chow mei 9 tu nama ic dia

Monday, October 11, 2010 7:16:00 PM

asal kawin sudah.. hhehe

Tuesday, October 12, 2010 8:36:00 AM

anniv date = tarikh nikah tp Reen kan ada citer date sanding Reen sama ngan birth date, so amik birth date lah. hihi

Post a Comment