Monday, October 4, 2010

.:Hungry Make Me Angry:.


adehh...laponya...kafe bawah ni tutup plak...nak menapak ke seberang, malas benor rasa...nak² di kala panas rembang gini...adehh...siyes, aku lapo bangat ni...dah dua tiga kali ke pantry mencari sesuap makanan...alih² aku jumpa maruku...aku amik la sikit...tapi masih lum kenyang...ni lepak² lam bilik mengadap blog ni sambil mengunyah maruku...adehh...laponya...

tetiba baru teringat kat opismate yang ke kajang tadi...terus sms dia, suh tapai big mac kat mekdi sebelah pkns bangi tu...huhuhu...tadi aku nengok atas meja kat pantry tu adalah 2 bungkus nasi lemak...tapi takmo la aku makan...kang pecah rekod lak kang...tak pe ar...aku makan menda lain...

dan yang pasti aku menunggu kepulangan mereka membawa pulang big mac aku...huwaaa...

notadijariku: air dah ada ni, rugilah kafe bawah tutup sehari ari ni...rugi beribu ringgit dah tu...lalala...

12 comments

Monday, October 04, 2010 1:44:00 PM

hahaha... lapo punya pasal... eja tapau pun jadi tapai... hahaha

Monday, October 04, 2010 2:18:00 PM

hahahhahahh opss tergelak plak...lawok tol...len kali bwk la kuih rye kt umh tu buat ngunyah2 time lapo tahap gaban camgini...hikhik

Monday, October 04, 2010 2:28:00 PM

kesian betul. lapo sgt ek sehingga bigmac bertukar menjadik TAPAI. hehehe

Monday, October 04, 2010 2:36:00 PM

ko makan tghari dah ke skrg ni?

Monday, October 04, 2010 2:36:00 PM

aku br pas mkn aym msk lmk cili api,syr kcg,petai,smbl blcn,telo asin.pstu bli rt jem+krim..nyum2..sdpnye..hehehehe..

Monday, October 04, 2010 2:43:00 PM

kata nak kim mekdi.. bis ko kim TAPAI plak.. mana satu ni?

Monday, October 04, 2010 3:17:00 PM

@ejaMaria
hahaha...nampak jek akak ni...
ni memang betul2 lapo kak...

@mrs ecam
pasal apa ko gelak weii

@noj
hahaha...memang sangat kesian ni...
otak dah jadi tepu...

@asha
mestilah makan,sebab aku tak amik breakfast weii...

@umilia
perghh...ko betul2 melantak tu...
sib baik aku tak terliur...
sebab dah 3 minggu aku tak makan nasi...:p

@Echa
hahaha...dua dua bleh tak??
lapo kekdahnya...

Monday, October 04, 2010 3:24:00 PM

wey hg tiga minggu tak makan nasi hg diet ka izan..bahayes tuh..makan la nasi.
wey aku pun tadi makan Nasi padang..mmg sngt sedap la ngan daging rendang padang, bilis masak berlada, sambal belacan..begedel..enak betui..tp perut aku nih lapo balik la..haru biru tui..

Monday, October 04, 2010 3:29:00 PM

diet tk leh mkn mekdi! ya a auwww!

Monday, October 04, 2010 4:00:00 PM

diet tak makan nasik tp dok melantak mekdi..siap big mac lak tue..baik ko makan je nasik walaupun sekali dlm sehari...

Monday, October 04, 2010 4:10:00 PM

@.:fyzz:.
HUHUHU...giler hang ni melantak...
tapi sib baik hang ibu ngandung...

@Mrs. Fiza
bleh per, bukan selalu...sekali jek...:p

@Mama Aqil
hahaha, takmo ar...aku jadi tak selera dah pandang nasi...makan pun dalam dua tiga mulut ja...
siyes weii...
yang pasti suar dah menggelebeh...

Monday, October 04, 2010 4:56:00 PM

wahhhh.. akak diet erk???? syedapppnye big mac... ermnn balik ni nak buke pose ape ek... A&W ke pasar malam je??? uuhuhuh

Post a Comment