Monday, October 18, 2010

.:Isu Pemakaian Tudung Lagi:.


salam...
ari ni nak kongsi sal isu pemakaian tudung lagi...macam² hal la sekarang...
ekseli aku dah lama terdengar sal isu ni...tapi takdelah nak amik pusing...
dan tetiba kat fb ada fren yang dok share pasal ni...
so aku pun share jugak la...
dan terpulanglah pada kita tuk menilainya...
kan???

tepuk dada, tanyalah selera...


renung-renungkanlah...

13 comments

Monday, October 18, 2010 10:41:00 AM

boleh pon bukak..aritu siket punye susah..xleh msuk pon..uuhhu

tp kan..kalo pemakaian sesuatu kaum tu sopan, menutup aurat dan sebagainya..x leh gak ke?

hmm..kalo mcm tu..nk propose kat bos, x yh pki tie g keje..terikut2 sgt barat diorg ni..haaha

Monday, October 18, 2010 10:43:00 AM

nasib baik i tak pakai tudung...

Monday, October 18, 2010 10:45:00 AM

sebab pernah terbaca pasal ni laa.. terus tak pakai pin kt leher bila pakai tudung tu huhuhu

Monday, October 18, 2010 10:49:00 AM

memang baik untuk renungan ni..berleluasa skrg ni kan..huhu..

Monday, October 18, 2010 10:59:00 AM

memula dulu je ...mula2 top ariani tuh .. aku pun pakai camtu ... fesyen kan...
tp ade le 2-3 kali pakai sbb time tu aku blum bertudung lagi ... so ikut la jugak .. tp sekejap je .. bila skrg nih dah betui2 bertudung ..tidak lagi sbb aku rimas ... hahah
nk pin2 kat belakang tuh .. rasa tercekek

Monday, October 18, 2010 11:05:00 AM

seb bek xsuke pin kat belakang leher tu..sbb nurul jenis rimas..mcm ada tali terjerut je lat leher tuh..huhuhu...pastu, mulela pening kepala...haih~

Monday, October 18, 2010 11:05:00 AM

boleh ker kalau kata it's depends on niat..tapi pakai tudung is much way better dah than yang tak pakai..boleh elak fitnah akhir zaman..

Monday, October 18, 2010 11:13:00 AM

lor..sama lak entry kita di pagi senin nih kan..

my komen..dh tau akan hal nih so try to avoid la..aku lak lebih selesa pakai selendang or tudung bawal ..kawal..sawal tuh jek..selesa..simple n sweet..hehe

Monday, October 18, 2010 11:35:00 AM

hmm ye ke?
(terus cabut pin kat tudung)

Monday, October 18, 2010 12:33:00 PM

aku pin gak kat blkg..tp longgar2 la..takde la smpai tecekik mmg nmpk leher..tp klu slh gak aku tak pakai da nnti..

Monday, October 18, 2010 1:26:00 PM

seb baik aku xpakai tudung jenis mcm ni..setia ngan bawal je hehehe

Monday, October 18, 2010 1:39:00 PM

pakai tudung x salah..wajib..tp pemakian tudung sama dgn kaum lain mak kita tergolong dlm kaum tu..fesyen ni sume agenda yahudi...sikit demi sikit dia nak bwk ita ikut dia...

Monday, October 18, 2010 4:11:00 PM

'no comment'

Post a Comment