Sunday, October 17, 2010

.:Kenapa:.


soalnya KENAPA....kenapa ek, dah dua malam berturut2 aku termimpikan arwah ayah...apakah petandanya???
sehatkah beliau di sana???
yang pasti aku tak lupa mengirimkan secebis doa, sebingkis ingatan buat diri Ayah...
semoga roh beliau tenang di SANA...

-AL FATIHAH-
12 Januari 2005 Allahyarham Abdul Latif bin Daud telah kembali ke rahmatullah pada jam 2:36 pagi di Hospital Tengku Ampuan Afzan, Kuantan...semoga Allah menempatkan beliau di kalangan orang-orang yang beriman...amin...

8 comments

Sunday, October 17, 2010 7:10:00 AM

byk kn berdoa kak..moga arwah ditempatkn dlm kalangan org yg beriman :)amin

Sunday, October 17, 2010 9:50:00 AM

ada org kata, kalo gitu maybe kita terlupa nak bacakan yasin ke tuk dia...ini org kata la..

sbb bila mereka termimpi mcm tu...lepas tu mereka buat majlis tahlil...

Sunday, October 17, 2010 4:36:00 PM

;)..alfatihah utk arwah..rindu kt ko kot zan

Sunday, October 17, 2010 6:47:00 PM

maybe rohnye tak tenteram,byk sedekahkan doa untuknye.

Sunday, October 17, 2010 10:04:00 PM

mengingatkan ko spya xlupa sedekah alfatihah kt dia.

Monday, October 18, 2010 8:27:00 AM

dengar org tua2 kate..kalo mimpi org meninggal, die mintak2 kite doakan utk die.. bacekan yasin leh jugak..sedekahkan pade arwah..

Monday, October 18, 2010 10:40:00 AM

aku sajeskan kalau hari jumaat kt ofis hg kan...pe kata hg wat la majlis tahlil ka..
cam aku kt pejbt every sunday ada bcaan yasin..pastu sesapa yg wat tahlil utk arwah bg kaum keluarga leh la.pastu wat la jamuan skti2..hatta kuih dua ketui pun takpa..
al fatihah untk pakcik latif..

Tuesday, October 19, 2010 12:42:00 AM

sedekahkan alfatihah untuknya..semoga rohnya dicucuri rahmat...

Post a Comment