Friday, October 15, 2010

.:Lambat:.


salam pagi jumaat...entah dimana silapnya...ari ni lambat plak aku hapdet...aku rasa silap komputer dan internet kat opis ni...adeh...rasa nyampah lak...mati kutu aku dibuatnya...kut ye pun nak boikot line tenet aku kat opis, bitau la awal2...aku leh standby beruk sendiri...

ni pun aku kat tempat opismate...semata dua mata nak update ari ni...tapi rasa cam takde mud ar plak...nak tunggu majlis makan2 ni...katanya ada nasi ambeng, domino pizza, buah-buahan dan......tah...yang aku tau itu jek...hehehe...tapi dek kerana kesihatan tak berapa nak bagus...banyak makanan aku mampu nengok jelah...sedih bukan...takpelah, think positif...itu bukan rezeki aku...sob sob...klah, tu jek update ringkas...kang bila internet kat tempat aku kembali, aku hapdet lagi la....sori tak pat nak blogwalking seme...uhuks....maaf ya...salam singgah semua....daaa....

5 comments

Friday, October 15, 2010 10:44:00 AM

patut la senyap

Friday, October 15, 2010 10:50:00 AM

loh itu macam ka? takpela. ko duduk la rehat2 dulu. tdo ke ape ke

Friday, October 15, 2010 10:56:00 AM

alahai.. cian.. huhu

tak pe dah ok nanti tibai apdet banayk yeh!.. hehe

Friday, October 15, 2010 10:56:00 AM

sampai kena pi tumpang tmpt org .. tesian..bw2 brehat la plak ...
aku klu tak de tenet main games ... yeahh!!

Friday, October 15, 2010 11:07:00 AM

takpe2..dia suh ko rht2kan minda dlu..

Post a Comment