Monday, October 4, 2010

.:Main-Main Jek Kan:.


adehh...aku perasan la skang...iklan nuff terutamanya BE punya iklan cam biskut chocfudge jek...kejap ada kejap takde...tu lam akaun nuff ada satu jek BE aku tu...tu pun amaun tak gerak² jugak..aku syak yang nuff boikot aku punya blog kut...mencik tul...apa salah aku weii...sianlah aku...dah la aku cari makan sampingan dengan berblog...hehehe...:p

dan ni iklan yang tengah main hide and seek ngan aku skang...takpe takpe...tah bilalah iklan ni nak jadi kekal pun aku tak tau...skang amaun terkumpul tak sampai pun seratus...huwaa...kena amik masa lam dua tahun jugaklah baru nak dapat setahun...

owhh BE datanglah...uhuks uhukss...

5 comments

Monday, October 04, 2010 10:53:00 AM

ceh. aku dah hampir 3 bulan takde BE. benci nuff

Monday, October 04, 2010 10:54:00 AM

nak dpt seratus ke setahun kak?


aku pun skit je...ciput dari ko

Monday, October 04, 2010 10:56:00 AM

noj
agaknya nuff pilih kasih kut noj...
dan kita bukan orang yang terpilih...sob sob...

Monday, October 04, 2010 11:43:00 AM

sabo jan sabo... nuff ngah pening tu

Monday, October 04, 2010 12:38:00 PM

die nak kasi seprais kot..
bagi sekali terus banyak...hohoho

Post a Comment