Thursday, October 28, 2010

.:Malam Jumaat Yang Dinanti:.


owhh ari ni hari khamis malam jumaat...malam yang aku tunggu² pada setiap minggu...owhhh aku tak bermaksud MJ ok...tidak...bukan itu...yang aku maksudkan sebab malam ni aku ada jadual tuk menonton televisyen...sebabnya malam ni ada THE AMAZING RACE ASIA (Season 4) jam 9 Malam di Channel 701...gigih aku melayan memalam program ni kan...bukannya takde ulangan...jam 12 ada...sabtu ada...ahad pun ada...tiap hari ada la...tapi tak kira...aku nak gak nengok yang fresh dari oven...walaupun yang ulangan pun aku layan gak...hahaha...

eh ada sesapa layan tak program ni??? aku layan sebab aku suka banyak aktiviti yang mencabar dari segi minda dan fizikal...pernah gak dulu aku berangan nak join program ni...tapi mikirkan banyak menda kita kena bersedia, aku admit, aku banyak kekurangan...lagi pun my english not so good...owhh...really² upset...aku nengok yang join program ni seme berabuk dia punya speking...tu lum lagi aktiviti yang kena buat...siyes, kalu takat kayak ke panjat gunung ke, p sana sini ke...masih mampu kut...TAPI...berenang aku memang out..hahaha...tak reti dan tak pernah belajar ok...sian kan...so nak ubati kekurangan diri, aku mesti tonton...dulu aku suka gak explorace...tapi beselah, tu rancangan tempatan...bajet kurang...so sekali dua jek leh ada..tak silap aku ada 2 season jek kut...kut la...aku pun dah lupa...tapi, seme aktiviti lam program ni memang tough ar...malam ni tak silap aku derang kena wat terjun bungy....perghh...pernah wat sekali jek dulu...owhh...menggerikan...

ha, kalu ditanya team mana yang mana menjadi pujaan hati aku...tak lain tak bukan, surelah team dari MALAYSIA ni...saper lagi kalu bukan Ethan & Khairie...ate kan anak Malaysia...mestilah sokong negara sendiri....kang tak sokong kang, kena buang negara plak...huhuhu...aku suka ngan derang berdua ni...kelakar...dan jenis happy go lucky la...

ni Ethan &Khairie...team dari Malaysia...

yang ni pun team dari Malaysia jugak...Ivan & Hilda

selain tu, suka gak nengok Host TARA ni...saper lagi kalu bukan Allan Wu...dah lama tak nengok dia berlakon kat tv...sibuk mengacara kut...beh tu, sesambil mengacara, leh p mengelilingi asia...bertuah tul...


for  more information about TARA..log in HERE...

notadijariku: agaknya sapalah yang tersingkir malam ni...owhh...debar² ni...

11 comments

Thursday, October 28, 2010 10:15:00 AM

aku kadang2 tertengok gak. hehe.

aku pun penah terpikir nk masuk. tp tertnye2 gak, kalo nak masuk, nak ajak sape. asben aku kurang lasak sgt. ko ckp gini baru aku teringat, ko pun leh tahan lasak. jom la kte masuk wei. nanti kalo ko wat salah, aku tempeleng je. hahaha

Thursday, October 28, 2010 10:20:00 AM

owh... akak la ni layan biggest loser asia season 2... ni pun best gak... semangat skit nak layan berdiet ;p

Thursday, October 28, 2010 10:24:00 AM

AKU TAK LAYAN YG GINI..aku jenis layan yg aktiviti guna minda dan akal tuk menyelesaikannye spt CSI, mlm rabu, desperate housewife mlm selasa...menyelesaikan masalah rumahtangga, anak2...

dan channel 411-413...yg terpilih sahaja..kalo ada hantu2 atau ada makhluk asing aku dok layan..sbb mcm dok logik je...buang masa aku melayan mende gitu spt tranfomer yg sdg diulang tayang di 411...ohooh aku terpaksa layan sbb anak teruna aku je....tu pun aku sekat2 jugak..

eh mcm entry sendiri plak

Thursday, October 28, 2010 10:51:00 AM

yes...my fav too..siap ada jadual lagi
isnin....CSI New York.dah abis...Dottie pun dah abis..so monday free
selasa....Bigger Loser Asia
rabu...ANTM & CSI Miami
thursday .... TARA...sgt suka
and of coz sokong ethan & hairie tu..

Thursday, October 28, 2010 11:05:00 AM

nice blog dear..

flw me too at
http://lilysiwangi.blogspot.com/

thx :)

Thursday, October 28, 2010 11:06:00 AM

alaa kfieza tk layan la...asyik layan2 citer2 drama je koje nya..heee

Thursday, October 28, 2010 11:56:00 AM

huhu..Reen pun layan gak TARA ni. Bes woh..esp part de tour. Mmg sker tgk.
Nati 13hb ni derang shooting kat opis. Wah.. bes bes.. leh nyibuk skali. ngeh hihihi.. :P

Thursday, October 28, 2010 11:59:00 AM

ala, rumah kite tadek astro lah, tu pasal tak layan amazing race ni..so sad kan rumah tadek astro..kalau nak pasang pon bile maselah nak tgok, hubby pulak tak suke sgt tgok tibi..

kalau kat umah mak mmg layan amazing race, suke benda² yg mencabar, tp kalau sendiri nak join idokler, hehe..

Thursday, October 28, 2010 12:00:00 PM

suke gak tgk amazing race asia ni.. sokong ethan & khairi..mmg ternanti2 kan mlm jumaat...hehehe...

Thursday, October 28, 2010 12:40:00 PM

hahahhah.. pandai2 tarik trafik.. ;D

Thursday, October 28, 2010 3:08:00 PM

aku pun wajib tgk cite ni..dlu aku ngn laki aku pun ingt nak msuk gak..bab mkn bnda pelik2 aku suh laki aku mkn..sbb dia leh mkn bnda pelik2..tp rs nye tak dpt kot nak msuk..kekangan bahasa dan anak2 katekan..hehehehe..

Post a Comment